Пропалица
Мртов/а
- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 2.866
- Поени од реакции
- 1.406
И што сеа сакаш да кажеш?
Па за вториот пост тука некаде е одпрлика(година можеби а и месеци можда е) пошто неам време.
И што сеа сакаш да кажеш?
Ништо само го следам твојот сексуален живот.И што сеа сакаш да кажеш?
Па за вториот пост тука некаде е одпрлика(година можеби а и месеци можда е) пошто неам време.
Ок сега лајкче ќе ти ставам.Ништо само го следам твојот сексуален живот.
Ептен тешко...чим не си свршил.Каде си го скинал ? горе или ?Го скинав кондомот на крај од секс. Веднаш го извадив, не бев свршил, таа беше пред тоа.
После саат време, таа веднаш се истушира, и се измила како што треба со млака вода, и гел за тело.
Дали има шанси да има останато нешто од мене во неа? и да остане бремена?
На врвот, мислам дека бев уште минута, две до свршување.Ептен тешко...чим не си свршил.Каде си го скинал ? горе или ?
Бато лом ќе ја направат таквите апчиња...како мислите вие така,ама мислам дека нема потреба.На врвот, мислам дека бев уште минута, две до свршување.
И други кои биле во слична ситуација го рекле истото дека не би требало, али не е 100% сигурно.
Норлево, после колку време можат да делуваат?
Јас сум била само со еден преднего и ми е срам да му кажам дека ми е втор и му кажав дека ми е четвртА што има лошо овде во прашањето? Па ако е со тебе има право да знае со колку си била и мораш да му одговореш ИСКРЕНО.
Што да се праве дојде такво време жените како шајки да се коват.. А тавките не требат
Или пак вас жените се срамете да оговорете на тоа прашање пошто сте биле работени како Фичо за ефтини пари од газда на газда?
Јас првата која ја имав ја прашував не само со колку била туку и на која воздраст биле тие што била, која година биле, какви биле и зошто била со нив и се детелано тоа мора да се знае и на крајо испадна дека била со повеќе од 3ца па морав да ја фрлам пошто доста работена ми изгледаше а таквите не ми требат а додуша и верна не ми стоеше...
Никој не сака некоја работена, јас пример таквите ги користам и ги фрлам во кофче како опакофка од милка чоколадо.
90% не би требало ама како што кажаа и другите мали се шансите но има случаи да се забремени од предсемена течност такада мани еден шур чекГо скинав кондомот на крај од секс. Веднаш го извадив, не бев свршил, таа беше пред тоа.
После саат време, таа веднаш се истушира, и се измила како што треба со млака вода, и гел за тело.
Дали има шанси да има останато нешто од мене во неа? и да остане бремена?
Што дечко е? 50 годишен?каде може да купам вијагра дали за истата треба рецепт од лекар или може да се купи на привато од аптека ми треба за дечкото а нему му е срам
Аптека, и не треба мислам рецепт... можеш и приватно, види провери... а што се однесува до дечкоти или ти си нимфо или он не му држи. Вијагра не е комплетно решение..каде може да купам вијагра дали за истата треба рецепт од лекар или може да се купи на привато од аптека ми треба за дечкото а нему му е срам
А што ќе му е виагра на дечко ти? Освен ако нема 70 години. А претпоставувам дека нема. Ако има еректилна дисфункција, нека оди на доктор, ќе му го откријат проблемот.каде може да купам вијагра дали за истата треба рецепт од лекар или може да се купи на привато од аптека ми треба за дечкото а нему му е срам