- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.943
- Поени од реакции
- 25.423
Имав една бивша, беше муслиманка. Немавме апсолутно никаков проблем.
ти машко беше или женско?Имав една бивша, беше муслиманка. Немавме апсолутно никаков проблем.
Женско.ти машко беше или женско?
А ако е закоравен атеист или муџахедин, ако е полинезиец што лови риби со копје и врска си нема од цивилизација, ако те принуди пред брак да менуваш религија и националност !??!?!?!??!Имам многу пријатели од мешани бракови, пријатели со партнери од различни религии, имам дури пријател мајка албанка татко евреј и супер му е на дечкото!
Многу е глупаво да се каже муслиманите се вакви онакви, јас лично познавам христијани каде каде позатуцани со своите сфаќања отколку муслиманите, нели како што некои ги замислуваат, ќе те затвори дома, нема да смееш да правиш ова или она...глупости!!
Религија, националност, боја на кожа, ако некого сакам ќе го сакам поради тоа како се исеќам со личноста, каков е со мене, а не дали е православен, католик, муслиман, хинду, не знам шо
Баш ме интересира дали има некои кои што тука викаат дека сакаат партнер од исклучиво своја религија, а викаат дека љубовта е слепа
Дај те молам објасни што подразбираш под закоравен атеист. Чисто горам од желба да прочитам.А ако е закоравен атеист или муџахедин, ако е полинезиец што лови риби со копје и врска си нема од цивилизација, ако те принуди пред брак да менуваш религија и националност !??!?!?!??!
Личност што нема никаква намера а ни сентименталност да поверува во некоја религија и да ги убедува верниците дека се грешни што веруваат ....Дај те молам објасни што подразбираш под закоравен атеист. Чисто горам од желба да прочитам.
Видиш ти на тоа гледаш како на прав закоравен верник. Ги боли атеистите посебно закоравените во што ти веруваш се додека не почнеш да стануваш досаден па нив да почнеш да ги убедуваш во глупости.Личност што нема никаква намера а ни сентименталност да поверува во некоја религија и да ги убедува верниците дека се грешни што веруваат ....
Не сум сигурен дали до толку ги боли....Видиш ти на тоа гледаш како на прав закоравен верник. Ги боли атеистите посебно закоравените во што ти веруваш се додека не почнеш да стануваш досаден па нив да почнеш да ги убедуваш во глупости.
Има разлика нели ?
Знам дека не си сигуренНе сум сигурен дали до толку ги боли....
мислам дека ако е закоравен муџахедин или полинезиец нема воопшто ни да падне на менеА ако е закоравен атеист или муџахедин, ако е полинезиец што лови риби со копје и врска си нема од цивилизација, ако те принуди пред брак да менуваш религија и националност !??!?!?!??!
Браво бе срцка ,така треба сите да размислуваатЈас ич ич не ги сакам женските што се муваат со машки од друга националност, поготово ако е албанец... Можеби претерувам, али јас тоа никогаш нема да го направам и колку да ми се свиѓа дечкото и колку да ми е убаво да зборувам со него, не би го направила...
Од толку македонци, не морам баш да се фатам со некој албанец.. или така нешто
Нема попразна глава, од онаа што е преполна со стереотипи и предрасуди.Јас ич ич не ги сакам женските што се муваат со машки од друга националност, поготово ако е албанец... Можеби претерувам, али јас тоа никогаш нема да го направам и колку да ми се свиѓа дечкото и колку да ми е убаво да зборувам со него, не би го направила...
Од толку македонци, не морам баш да се фатам со некој албанец.. или така нешто