Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Неможам да кажам никогаш...ама глеам да бидам таму кај шо треба да бидам на време

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ретко доцнам. На училиште немав ниту еден оправдан или неоправдан за доцнење (последните 3-4 години) :wink:.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ако не се успијам, иначе гледам да не каснам многу, за собиранката дојдов во 21:15 а собиранката беше договорена од 21:30:toe:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Во принцип мразам кога ми доцнат и мразам кога јас доцнам...сеа ок не викам дека не ми се случило да задоцнам, на крај краева на секого му се случува...ама претежно не доцнам, а мн.често ми доцнат! :)

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Никогаш не доцнам...секогаш се држам до времето што сум го договорил..дури доаѓам и порано...истото го очекувам и од другите...ме нервираат луѓето кои секогаш доцнат без причина..мислам дека не покажуваат доволно респект кон другите луѓе...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
секогаш доцнам и се павадам дека сум близнак у хороскоп и тоа ми е морално:)
а мразам да чекам било што,и се нервирам мога ме чекаат ама тоа е,се у последен момент се праи.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Уф...Да, каснам, и тоа многу често. Знам дека ми е лоша навика, но ете, се обидувам да се подобрам. Се ми се случува пред да излезам, сум спремен, и таман да излезам ќе ми текне сум заборавил клучевите, и ајде сега додека да ми текне кај сум ги оставил...Лошо, лошо. Но на девојка ми и ветив дека ќе се сменам, и ќе се сменам!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Не секогаш ама ако каснам каснам како што треба:pos2::pos2::pos2:
Мразам да каснам ама што да се прави некогаш е толку неизбежно:toe: како и да е или ќе се најде изговор или ќе се преќути кога ти мрчат што касниш.У секој случај гледам да стигнам на време, договор си е договор

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
Не секогаш ама ако каснам каснам како што треба:pos2::pos2::pos2:
Мразам да каснам ама што да се прави некогаш е толку неизбежно:toe: како и да е или ќе се најде изговор или ќе се преќути кога ти мрчат што касниш.У секој случај гледам да стигнам на време, договор си е договор

леле ама лажеш....секад касниш и секад ти е изговор дека си се забораил на компјутер....:nerv: али јас кај и да одам секад сум си точна па дури и пред време...никад не ме чекаат!!!!!!

Член од
26 септември 2008
Мислења
25
Поени од реакции
2
Абе јас сум секогаш спремна на време,ама увек нешто непланирано ке ми никне од земја и каснам .:toe:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
не секогаш ама доцнам по некогаш:pos2:

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
Jas pa sekogash kasnam.....ne mi teknuva dali nekogash sum doshla na vreme:icon_redf

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Неретко Каснам , но битно секогаш доаѓам . Има некој на време се , ама на погрешно место ....

Kajgana Shop

На врв Bottom