Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
jas ne sakam da kasnam, ako treba ke cekam, vazno da ne kasnam

Член од
30 септември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
1
леееј секад мислам дека каснам.. зошто немам никад со мене саат ама на крај искача дека не сум закаснил ајдеее :vozbud::pos2:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Знам дека сите ме мразат ради тоа али секад каснам :) Ми се случило неколку пати
да дојдам порано :) Али најчесто каснам... И незнам зашто тие што ме знаат не доаѓаат 5 мин покасно :) Знам дека не е добро ама неможам да искочам на време :)

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Па не каснам баш секогаш, се случило повеќе пати да дојдам прва или пак така некако, али почесто ќе закаснам отколку да стигнам на време

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.018
Поени од реакции
12.687
не каснам многу, другарките ми каснет... идам 15 минути покасно од договореното ( намерно ), и уште 15 минути ги чекам и многу се нервирам. Не каснам и не сакам да ми каснет!

Член од
31 март 2008
Мислења
2.585
Поени од реакции
1.895
99% од случаите сум пред време
тој 1% сум на време

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Леле 4итам сиве од последнава стр не каснеле,срам ми е да напишам ама јас мн мн мн каснам ај во последно време се созеднов малку ама порано по 15 мин минимум каснев и по4наја да ми заминвет и сеа помалку каснам:kesa:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Леле 4итам сиве од последнава стр не каснеле,срам ми е да напишам ама јас мн мн мн каснам ај во последно време се созеднов малку ама порано по 15 мин минимум каснев и по4наја да ми заминвет и сеа помалку каснам:kesa:
хехе...+1

јас тргам порано, за да стигнам околу 5-10 мин порано...па чекам...:)мразам кога чекам...

совет: Девојчиња, машките мразат да чекаат...освен ако после тоа не се извините :)

M*A*J*A

The girl..*
Член од
11 јули 2006
Мислења
98
Поени од реакции
0
Секогаш сум точна, дури многу често и пред време сум на договореното место..Се случило и да закаснам ама многу малце и многу ретко =)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Скоро секогаш сум точен.Некогаш доцнам доколку не ми е важен настанот, а доколку се важни луѓето со кои ќе се сретнам тогаш сум точен.

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
вака за маалски собиранки коа друштво се собираме пред зграда или општо,каснам максимум 5 минути,а во друг случај сум максимално точен

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
хехе...+1

јас тргам порано, за да стигнам околу 5-10 мин порано...па чекам...:)мразам кога чекам...

совет: Девојчиња, машките мразат да чекаат...освен ако после тоа не се извините :)
абе за тоаш не е проблем не каснам толку ама за со другарки...си викам еве уш малце,уш малце и на крај...пак каснам:uvo:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Една маана ми е тоа. Порано бев точен. А сега каснам за секаде: за чаршија,на школо доцнам, едно 10тина минути и веќе ме научија ама јбг се надевам дека ке ја искоренам таа особина...:):)

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Скоро секогаш каснам. И многу ги нервирам другите заради то.
И колку и да брзам, пак каснам.
И да почнам да се спремам два сати порано, пак каснам. Ќе знам дек имам време и ќе се заседам на компјутер.

Морат да имат некој лек, зш ова ак ми станит навика, не ќе можам да се одвикнам и ќе каснам цел живот. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom