Свршување

П

Пепси_

Гостин
Абе ова со бројките не ми се свиѓа баш, ја повеќе обожавам да го одложувам свршувањето некое време ама после кога е свршам да биде.........
абе нема одлагање бе тоа ти е знајш како каа чашка се наполнува и крај....:) а викаш каа ќе свршиш ппосле поплава а :) :)

Член од
13 мај 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
pozdrav do redakcijata

hahahahaha ako zapnes i do 10 ti ke fatis.
..aaabeeeee, ojte setajte samo filmoj gledate.

Член од
1 мај 2009
Мислења
204
Поени од реакции
52
ако кажам ќе добијам бан или докторски тим спремен со екетроди

--- надополнето ---

пупу не важи. мислев темава беше за плескање, њтф бре!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
не е вазно колку пати туку дали сте узивале и двајцата во сексот а не само да го истресес.еденсексуален ритуал мозе да трае и цел саат а не за неколку минути само стави вади
Во право си ... Не е битно колку ќе свршиш ... Ја саат и пол (точно саат и пол) правев стави - вади и едвај свршив а парнерката дури и почна да и станува досадно па ме прашуваше уште колку имам ... А ја сирот низ глава ми поминуваа разно-разни ствари па не бев доволно сконцентриран ...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сум одговорила тука одамна, но морам уште еднаш. Кога ве читам, сфаќам колку малку луѓе имале среќа да наидат на човек со кој и сами ќе се чудат што може да им се случи. Некој со кој ќе се смеете додека си раскажувате дека ништо од тоа со него не ви се случило до тогаш, некој со кој долго ќе дискутирате како до пред него, не сте го познавале своето тело и не сте знаеле што се` може да сака и да издржи. Всушност и без тоа ми е смешно кога викате дека се` после 2-3 пати е болно, мачно, трагично или што знам што. Не знам навистина што друго да прокоментирам, многу сте ми чудни...:toe:
Ај продолжете си, се извинувам што ве прекинав:)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Во право си ... Не е битно колку ќе свршиш ... Ја саат и пол (точно саат и пол) правев стави - вади и едвај свршив а парнерката дури и почна да и станува досадно па ме прашуваше уште колку имам ... А ја сирот низ глава ми поминуваа разно-разни ствари па не бев доволно сконцентриран ...
а да си помогнеше со раката за 2 мин ќе си беше готов,незнам што си се мачел 1,5h:drk:

V

Vollstandig

Гостин
а да си помогнеше со раката за 2 мин ќе си беше готов,незнам што си се мачел 1,5h:drk:
Море ко ќе не иди, не иди сум пробал јас и така и така, едноставно е “здрвен“ а то се случува најмногу ако го одложуваш свршувањето за таа да сврши пред тебе па ти после незе:)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сум одговорила тука одамна, но морам уште еднаш. Кога ве читам, сфаќам колку малку луѓе имале среќа да наидат на човек со кој и сами ќе се чудат што може да им се случи. Некој со кој ќе се смеете додека си раскажувате дека ништо од тоа со него не ви се случило до тогаш, некој со кој долго ќе дискутирате како до пред него, не сте го познавале своето тело и не сте знаеле што се` може да сака и да издржи. Всушност и без тоа ми е смешно кога викате дека се` после 2-3 пати е болно, мачно, трагично или што знам што. Не знам навистина што друго да прокоментирам, многу сте ми чудни...:toe:
Дивајн не секој има таква личност во животот со кого можат да искусат такви нешта!

Како шо гледам повекето овде шо пишуваат се скоро сите испод 18-19 години, така да имат време за такво нешто!

Инаку за мене лично за рачно додека бев амерички тинејџер (21) не ни памтам колку пати на ден, ама повеке од 4-5 пати нема шанси да е било. Сега во овие години немам време за такво нешто!
Додека со мојата Љубена сега се зависи од денот, местото и секако расположението.
А да........над 5 пати никогаш не сум стигнал!

Член од
24 март 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
луге сега се будам, минатата нок имав секс и кога ја видов темата си реков да споделам некои работи додека сеуште мислам на тоа :)

Незнам што е проблемот но првиот пат секогаш ми трае ептен малку 3-5 минути, па потоа се си доага на свое место и си играме час-два а после мртов уморен легнувам да спијам (значи 4пати у рок на 2часа). Девојкава само еднаш ми сврши и тоа на крајот на играта :)
И едно прашање за женските...каде сакате најмногу да ви свршуваат мажите,зашто јас практикувам по тело па потоа со гакиве ке избришам и терам пак :pos2:
P.S. Имам друг профил...го креирав овој затоа што ми е срам од лугето што ме знаат :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ахааа.Значи имаш мулти.YOU WILL BURN IN HELL!

Член од
24 март 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
И да, имав една интересна случка пред два три месеца...одев по една поголема од мене 3-4 години...и типката ми се правеше важна и велеше дека сум бил многу мал за неа, дека ке ме "помочала" , и за да ја демантирам се напив многу и мислев на хорор филмови, на стари баби и за моја срека таа сврши 2 пати пред мене :) И тоа е за прв пат да не свршам во првите 30минути, но како што реков во "ненормални услови".

Инаку далеку поубаво ми е кога си мислам на таа што е со мене, а не на нешто друго и покрај тоа што тогаш свршувам релативно брзо...но тој случај беше исклучок и МОРАШЕ да победам .:D

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
И да, имав една интересна случка пред два три месеца...одев по една поголема од мене 3-4 години...и типката ми се правеше важна и велеше дека сум бил многу мал за неа, дека ке ме "помочала" , и за да ја демантирам се напив многу и мислев на хорор филмови, на стари баби и за моја срека таа сврши 2 пати пред мене :) И тоа е за прв пат да не свршам во првите 30минути, но како што реков во "ненормални услови".

Инаку далеку поубаво ми е кога си мислам на таа што е со мене, а не на нешто друго и покрај тоа што тогаш свршувам релативно брзо...но тој случај беше исклучок и МОРАШЕ да победам .:D
Dude , srsly ...

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не донесувај заклучок за книгата заради корицата, прочитај ја прво :smir:

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Три пути у 24 сата имам швикано со задоволство за повеќе незнам некако ми е сувишно може да се гњавиме и лижеме али не пукам рафал у серија некако не ми причинува задоволство...
Додека експериментирав во младоста мене дужината у сексот ми зависеше од партнерката па смениш поза па си испадне се таман али овој ликот Rhado со неговите постови ме изнасмеа кога би ги читал за време на секс би свршил 10 пати од смеење:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom