T
Torchyrus
Гостин
После уше еден ред Плочки :pos2:Абе ова со бројките не ми се свиѓа баш, ја повеќе обожавам да го одложувам свршувањето некое време ама после кога е свршам да биде.........
После уше еден ред Плочки :pos2:Абе ова со бројките не ми се свиѓа баш, ја повеќе обожавам да го одложувам свршувањето некое време ама после кога е свршам да биде.........
абе нема одлагање бе тоа ти е знајш како каа чашка се наполнува и крај.... а викаш каа ќе свршиш ппосле поплава аАбе ова со бројките не ми се свиѓа баш, ја повеќе обожавам да го одложувам свршувањето некое време ама после кога е свршам да биде.........
Во право си ... Не е битно колку ќе свршиш ... Ја саат и пол (точно саат и пол) правев стави - вади и едвај свршив а парнерката дури и почна да и станува досадно па ме прашуваше уште колку имам ... А ја сирот низ глава ми поминуваа разно-разни ствари па не бев доволно сконцентриран ...не е вазно колку пати туку дали сте узивале и двајцата во сексот а не само да го истресес.еденсексуален ритуал мозе да трае и цел саат а не за неколку минути само стави вади
а да си помогнеше со раката за 2 мин ќе си беше готов,незнам што си се мачел 1,5hВо право си ... Не е битно колку ќе свршиш ... Ја саат и пол (точно саат и пол) правев стави - вади и едвај свршив а парнерката дури и почна да и станува досадно па ме прашуваше уште колку имам ... А ја сирот низ глава ми поминуваа разно-разни ствари па не бев доволно сконцентриран ...
Море ко ќе не иди, не иди сум пробал јас и така и така, едноставно е “здрвен“ а то се случува најмногу ако го одложуваш свршувањето за таа да сврши пред тебе па ти после незеа да си помогнеше со раката за 2 мин ќе си беше готов,незнам што си се мачел 1,5h
Дивајн не секој има таква личност во животот со кого можат да искусат такви нешта!Сум одговорила тука одамна, но морам уште еднаш. Кога ве читам, сфаќам колку малку луѓе имале среќа да наидат на човек со кој и сами ќе се чудат што може да им се случи. Некој со кој ќе се смеете додека си раскажувате дека ништо од тоа со него не ви се случило до тогаш, некој со кој долго ќе дискутирате како до пред него, не сте го познавале своето тело и не сте знаеле што се` може да сака и да издржи. Всушност и без тоа ми е смешно кога викате дека се` после 2-3 пати е болно, мачно, трагично или што знам што. Не знам навистина што друго да прокоментирам, многу сте ми чудни...
Ај продолжете си, се извинувам што ве прекинав
Dude , srsly ...И да, имав една интересна случка пред два три месеца...одев по една поголема од мене 3-4 години...и типката ми се правеше важна и велеше дека сум бил многу мал за неа, дека ке ме "помочала" , и за да ја демантирам се напив многу и мислев на хорор филмови, на стари баби и за моја срека таа сврши 2 пати пред мене И тоа е за прв пат да не свршам во првите 30минути, но како што реков во "ненормални услови".
Инаку далеку поубаво ми е кога си мислам на таа што е со мене, а не на нешто друго и покрај тоа што тогаш свршувам релативно брзо...но тој случај беше исклучок и МОРАШЕ да победам .
Не донесувај заклучок за книгата заради корицата, прочитај ја прво :smir:Сум одговорила тука одамна, но морам уште еднаш. Кога ве читам, сфаќам колку малку луѓе имале среќа да наидат на човек со кој и сами ќе се чудат што може да им се случи. Некој со кој ќе се смеете додека си раскажувате дека ништо од тоа со него не ви се случило до тогаш, некој со кој долго ќе дискутирате како до пред него, не сте го познавале своето тело и не сте знаеле што се` може да сака и да издржи. Всушност и без тоа ми е смешно кога викате дека се` после 2-3 пати е болно, мачно, трагично или што знам што. Не знам навистина што друго да прокоментирам, многу сте ми чудни...
Ај продолжете си, се извинувам што ве прекинав