Свршување

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Па у последно време по 2 пати и тоа по многу малце пука за разлика од пред тоа незнам шо му е ќе треба по јак тренинг да му опнам
остај го недела две нека наталожи нека присобере и после кречи дома :helou:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Се дркаџии дај бе заебете форум и порничи искочете најдете зенцки :)

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Кога има толку многу дркаџии дај кажете барем колку зимате за рака....:pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.662
Поени од реакции
34.108
Уз секс 4 пати у вечер, а ручно рекорд ваљда 3, а нормално 2 у ден. Сега 2 у недела.
Инаку како бе по 6 пати, мене на трет ручно ме боли и нема некое посебно задоволство.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Уз секс 4 пати у вечер, а ручно рекорд ваљда 3, а нормално 2 у ден. Сега 2 у недела.
Инаку како бе по 6 пати, мене на трет ручно ме боли и нема некое посебно задоволство.
После втор пут, курот не осеќа онака допир а не пак задоволство. Предлог за мастурбајтерите - после 3ти пут удрете го малце па ке видите колку е добро тоа у серија да го праите.

Ај коа се фалиме - уз секс 3 пати у вечер со паузи за цигара и ресана. А за ручно тоа како мал коа си тренирав во ќенеф со некое списание, после 3ти пут прекинував зашто вениве на ракава ми беа Пулсирања со се реприза на третиот канал на МТВ.

vlakno

guitar shredder
Член од
20 септември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
3
mislim vaka,dvaputi u tek na seks , a drugio` den 4 pati rucno radi desavkata od minatata vecer

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Ма какво свршување, че трошам драгоцена сперма да гебам...најубо е ко че бидиш цело време тука негде, че можиш со деној :)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Кога улезуев први пут ме лажеа дека ќе се згреам за минутка и ќе завршам работа.
Ама за среќа, изгледа дека бев збунет ми требаа 15 минути за еднаш :pos:

А иначе онака сам на десанка, 2 пати дневно, некад 3.. зависи, ебачиште јебига :)

The Masc

Somebody Stop Me
Член од
3 јануари 2011
Мислења
22
Поени од реакции
2
Абе ова со бројките не ми се свиѓа баш, ја повеќе обожавам да го одложувам свршувањето некое време ама после кога е свршам да биде.........

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе ова со бројките не ми се свиѓа баш, ја повеќе обожавам да го одложувам свршувањето некое време ама после кога е свршам да биде.........
Салам испукано, да си ја варосаш собата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom