Самоконтрола

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Сега се контролирам многу,но до пред 4-5 години и на најмала провокација сум избувнувал и се.Но,секако се си има своја граница :smir:
 
D

drle

Гостин
Единствено татко ми е махер за да ме извади од такт. Можеби сме слични по карактер, па знае каде да нападне кога сака, ама последно време почнав да ги предвидувам неговите напади, па така сега сум мирен како бајче.
 
Член од
5 август 2007
Мислења
3.578
Поени од реакции
2.563
Да живеев во америка,или пак да не беше срамота овде,обавезно ќе си имав личен психијатар,два пати неделно anger managment,и супер ќе ми беше...
Во последно време,ептен сум избувлив,и не можам да се контролирам...:kesa:
 

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
знам да се контролирам, дури и повеќе од што треба, затоа некогаш ако избувнам сите се чудат и си велат што му е на момичево:vozbud:
 
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.637
Поени од реакции
3.260
Премногу сум избувлив, се нервирам за ситници и самоконтролата е на ниско ниво :)
 

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Многу сум избувлива и никогаш не преќутувам. Некогаш ептен ретко ако не сум расположена за карање само тогаш си ќутам...:)
 

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Имам развиено добри психички и ментални способности - значи имам фатална самоконтрола, и мн,мн, ретко избувнувам или може нешто од такт да ме извади,

Пример : на работа во саботата ми истурија една роса и флаша пиво додека работев во шанк и тоа директно во мене, ама тоа е дел од шоуто и нема љутиш, и во било каква ситуација знам да имам самоконтрола:helou:
 
Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Можам да се контролирам и да трпам до ОДРЕДЕНА граница, ама кога че се изнервирам, е тогаш нека се тргат сите од патот оти збеснувам :)
 

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Неможам да се контролирам,ситница може да ме извади од такт и да избувнам,нервата ми работи нон стоп :) многу лоша работа...и одаман си викам дека треба да поработам на тоа ама некако не ми оди :nesum:
 

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Зависи од ситуацијата... Има моменти кога сум смирена, и успевам се да држам под контрола... Но има и моменти кога губам контрола и не сум свесна што правам! Како да се губам од овој свет... Знам дека ова не е добро, ама... до сеа не сум нашла начин да го сменам:)
 

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.494
Ја сум душиче. Не губим самоконтрола :pipi:
 
Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Ma gledam ja da se kontroliram ama nekako tesko mi odi.Koja budala sum ponekogas se nerviram za tolku glupavi raboti da posle mi e loso pa si vikam :taka ti treba .Im se divam na luge sto znaat da ja zadrzat svojata samokontrola.
 

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Сангвиник сум по природа и многу тешко можам да се контролирам, најчудното е што сите , па дури и оние кои што не ме познаваат можат да знаат со само еден поглед врз мене , како точно се чувствувам во одреден момент.
Често ми се случува и да се развикам без никаква причина , како и да се смеам без причина или да плачам, со неколку збора - воопшто не се контролирам , а и не сакам затоа што не се грижам дали сите околу мене ќе знаат што се случува.
Единствени ситуации кои некако можам да ги контролирам се оние на факултет кај што барем до некаде гледам да го задржам импулсивниот темперамент пред професорите иако во последен период воопшто не ми оди.
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Смирен сум ама тоа не ми е природно вежбам пред огледало :icon_lol:. Се зезам, па гледам да се контролирам себеси и моите чувства и емоции, и дури кога ќе ми се случи некоја надразба од околината и тогаш гледам да се контролирам. Ми се случува и да подвикнам некогаш ама не трае долго лутината најмногу петнаесетина секунди. Зошто на тој што би му се налутил обично ми е многу близок и се контролирам, зошто ако не го правам тоа лошо ќе биди :icon_lol:.
 

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Само дома не можам да се контролирам кога ќе се изнервирам, на друго место сум многу прибрана
 

Kajgana Shop

На врв Bottom