Кој сум јас втор дел.Првиот пат кажав нешто сега сакам нешто да додам.Досадно ми е па пишав доста работи на заебанција ама еве ви еден paste ви благодарам однапред за времето посветено да ме прочитате.
Јас сум Саше, од никот се гледа тоа.Некаде ме викаат Сашко, некаде ме викаат Сашо, некаде и сам си влегувам без да ме викнат.Правилно името ми е Сашо (во сите документи сум така ) ама Саше ми стана навика и како Саше ме знаат најмногу.Никот овде ми е Сашенко и кајгана е единственото место на нет просторот каде го користам тоа име.Иначе прв пат го слушнав на улица, враќајки се накај дома, уморен и поднапиен кога две девојки ми се обратија со Сашенко и се кикотеа.Така ми влезе во глава и ми стана интересно и помина доста време и се решив тогаш да го менам никот на кајгана и од saseptt станав Сашенко.Искрено, многу работи се сменија откако станав Сашенко на форум.Изгледа позитивно влијаеше.Надвор од форум Сашенко е интересен човек.Понекогаш здодевен, понекогаш напорен, понекогаш гладен (ова ми е најзаeбаниот баг и морам минимум три пати дневно upgrade на системот да правам за да можам да функционирам нормално.Ама тоа е тоа, тежок живот).За себе би рекол дека сум многу едноставна личност.Функционирам совршено во никакви услови, а во совршени услови јас сум самото совршенство.Абе ајде? Кого лажеш бе комшија, пиши нешто озбилно не го лажи народов.Ок, еве вака иде.Јас многу прилагодлив човек, лесно се адаптирам, лесно се мешам со народ шо би рекла баба ми.Ej, jа користам оваа прилика да ја поздравам мојата баба, целото мое семјство, кучето на комшијата, дечките од one што конечно ми ја средија антената и сега можам нормално да си ги користам интернет услугите за кои плаќам чесно а ме ебат нечесно секој месец.Би сакал да ја поздравам мојата учителка од основно, специјален поздрав до кумот за прекрасното име кое ми го даде, мојата прва љубов од основно, една келнерка од еден кафич ама не кажувам која, братучед ми кој е исто така тука на кајгана, и ти што го читаш ова најголем поздрав до тебе.Каде застанавме? Аха, Саше.Епа вака:Саше слуша рок музика.Саше многу ги сака Бон Џови, Саше навива за Јувентус, сака фудбал, сака тенис, сака да пие пиво (скопско), сака да игра игрици на компјутер и тука завршува листата на оние работи кои Саше нависитна ги сака.Се друго е променливо и никогаш ни од блиску не наговестило дека може да го задржи вниманието и наклонетоста на Саше подолго време.Саше е едноставен човек, сака едноставни работи и не сака многу да комплицира.Саше еден ден кога идеше по улица му заврна дожд и целиот накисна и кога се врати дома беше жива вода.Саше моментално фура старки (црни) а во најскоро време планира да си купи уште едни.Саше е бушав човек.Има црна бушава коса која од далеку наликува на гнездо а од блиску на обична несредена коса.Саше е во потрага по нов бербер кој освен што знае да ја крати косата знае и да направи некаква фризура и знае да каже некој совет.Саше нема фризура.Саше кога иде на бербер вика: Бате ваква каква што е само скрати ја.Е, тоа е Саше.Саше is not the best looking guy, но и никогаш немал проблем со тоа што не е the best looking guy.Some guys, dont have to be the best looking guys за да привлечат внимание.Било какво.Саше е многу толерантен човек.Во последно време Саше не сака многу да се замара.Важи за човек кој многу сака да се движи и да оди, да трча, да вози бајсикл ама во последно време му стана мака и до најблиската продавница да отиде.Мислам дека е од времево, не е тој крив што најомилениот дел од денот се погодило да биде баш времето кога сончко се обидува да го урне својот рекорд за најжешкото печење во нашава земја!!!Спомнав игрици погоре.Саше игра само неколку игри.Саше игра Фудбал Менаџер, Саше сака воени стратегии, Саше сака возење брзи колиции и со тоа го пополнува своето време преодредено за забава на својот коммпјутер.Саше реално гледано нема некои маани.Освен тоа што куца со едната нога, слабиот вид со левото око и проблемите со кичмата Саше е прилично здраво дете.Ок, тука е и ракот на белите дробови ама тоа не се гледа така да не е битно.Се шалам, нормално.Јас сум здрава, нормална особа, со здрави и реални погледни кон животот и големи амбиции кои ги заборавам кога ке ја видам комшивката по тесно сукњиче и добивам желба да и рипнам и да и мавнам едно силовање како што го нема ни холивуд замислено сеуште.Ама сеуште се контролирам некако.To be continued пак...