Abe zemi sraboti si sam.Мајсторот би земал толку?
Kakov majstoe kakvi bakraci
Abe zemi sraboti si sam.Мајсторот би земал толку?
толку е тешко да се одговори на прашсњеAbe zemi sraboti si sam.
Kakov majstoe kakvi bakraci
Abe ti kazha Ivica, ce si go prashash makstoeot. Toa e individualno, situacija, komplicirano, simpaticen gazda......толку е тешко да се одговори на прашсње
Ама ја прашувам колку е отприлика за умерено запушена? Не можам да добијам на телефон ни еден водоводџија..Abe ti kazha Ivica, ce si go prashash makstoeot. Toa e individualno, situacija, komplicirano, simpaticen gazda......
E toa e!Ама ја прашувам колку е отприлика за умерено запушена? Не можам да добијам на телефон ни еден водоводџија..
Стара си,ке се прекршиш, ке се испозаплеткаш,после ни бијонсе сс помош на википедију не ке може да те отплетка.Знае ли некој каде може да се оди на часови јога, ама да е добар инструкторот, не некој што нема благе везе..прашувам за во Скопје?
Побарај тука: https://www.daibau.mk/objavi_proekt/odrzhuvaeАма ја прашувам колку е отприлика за умерено запушена? Не можам да добијам на телефон ни еден водоводџија..
Добра е инструкторкатаЗнае ли некој каде може да се оди на часови јога, ама да е добар инструкторот, не некој што нема благе везе..прашувам за во Скопје?
Да може да се патува со лична карта издадена од Република МакедонијаДали може да се патува за Србија со стара лична карта , дали некој поминал, прават ли на граница проблеми?
А да ги порачаш Лерин и да си ги земиш, ни царини ни пичке материне. Пред некое време праев муабет со еден лик, редовно нарачувал дресови во некое карго во Лерин, па си ги подигнувал, плаќал некое евро за услуга само.Сакам да нарачам неколку книги од Амазон. Знае некој ТОЧНО да ми каже каква е ситуацијата со плаќање царина на книги?
Istoto e kazhano od mene pred meseci meseci meseciiii.А да ги порачаш Лерин и да си ги земиш, ни царини ни пичке материне. Пред некое време праев муабет со еден лик, редовно нарачувал дресови во некое карго во Лерин, па си ги подигнувал, плаќал некое евро за услуга само.
Кај кого во Лерин? Треба да биде нечија адреса, не познавам никого таму.А да ги порачаш Лерин и да си ги земиш, ни царини ни пичке материне. Пред некое време праев муабет со еден лик, редовно нарачувал дресови во некое карго во Лерин, па си ги подигнувал, плаќал некое евро за услуга само.