Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ti kazha Ivica, ce si go prashash makstoeot. Toa e individualno, situacija, komplicirano, simpaticen gazda......
Ама ја прашувам колку е отприлика за умерено запушена? Не можам да добијам на телефон ни еден водоводџија..

Ама ја прашувам колку е отприлика за умерено запушена? Не можам да добијам на телефон ни еден водоводџија..
E toa e!
Site se Deutschland!!!
Zablogodari mu na SDS I DUI.
A racunaj 1000ce sekako

Знае ли некој каде може да се оди на часови јога, ама да е добар инструкторот, не некој што нема благе везе..прашувам за во Скопје?

Знае ли некој каде може да се оди на часови јога, ама да е добар инструкторот, не некој што нема благе везе..прашувам за во Скопје?
Стара си,ке се прекршиш, ке се испозаплеткаш,после ни бијонсе сс помош на википедију не ке може да те отплетка.

Шалу се.
Ја знам за едно место,викаф добро е.Еве најде ги ја на гугл срч,иако неам фејсбук,страна ми се отфори.Еве разглеај си,контактирај ги.

Чекај,православие нели беше протиф јогу?

Побарај тука: https://www.daibau.mk/objavi_proekt/odrzhuvae
Автоматски споено мислење:

Добра е инструкторката :D

Дали може да се патува за Србија со стара лична карта , дали некој поминал, прават ли на граница проблеми?

Дали може да се патува за Србија со стара лична карта , дали некој поминал, прават ли на граница проблеми?
Да може да се патува со лична карта издадена од Република Македонија

Сакам да нарачам неколку книги од Амазон. Знае некој ТОЧНО да ми каже каква е ситуацијата со плаќање царина на книги?

Сакам да нарачам неколку книги од Амазон. Знае некој ТОЧНО да ми каже каква е ситуацијата со плаќање царина на книги?
А да ги порачаш Лерин и да си ги земиш, ни царини ни пичке материне. Пред некое време праев муабет со еден лик, редовно нарачувал дресови во некое карго во Лерин, па си ги подигнувал, плаќал некое евро за услуга само.

А да ги порачаш Лерин и да си ги земиш, ни царини ни пичке материне. Пред некое време праев муабет со еден лик, редовно нарачувал дресови во некое карго во Лерин, па си ги подигнувал, плаќал некое евро за услуга само.
Istoto e kazhano od mene pred meseci meseci meseciiii.
Ama koj da cita....

Кај кого во Лерин? Треба да биде нечија адреса, не познавам никого таму.

citaj podobro shto ti pishuvaat pogore.
Imash DHL Post Box. Ednash se registrirash i go koristish 100 godini. Site pratki ti doajgaat tamu ! Te koshta NULL; ZERO ; NADER; NIX €

Screenshot 2024-02-28 at 22-24-33 DHL Locator Results - DHL Service Points and Drop-off Locati...png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom