- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.175
- Поени од реакции
- 3.192
Дали Теа Таирович има onlyfans страна.
Кам Бизнис Центар... тој што е пред Diamond Mall, се влага отпозади лево за катнава гаража а десно имаш рампа за КАМ, бесплатно 1 саат ти е, прилично голем и снабден е тој КАМ. Имаш на 2 спрата паркинг со премин за колица, горниот е со мала нагорнина, на долниот надоле ја носиш. Ко во склоп на "мол" е ама многу близу до влезот е самиот влез на маркетот.Кој КАМ маркет најблиску до центар има сопствен паркинг? Значи да одиш, да се паркираш како човек и да си пазаруваш на раат, а не да верглаш пола саат околу маркетот за да најдеш паркинг и на крајот да ти лупнат казна за погрешно паркирање...
ГТЦ имаш огромен паркинг во подрум и КАМ исто во подрум.Кој КАМ маркет најблиску до центар има сопствен паркинг? Значи да одиш, да се паркираш како човек и да си пазаруваш на раат, а не да верглаш пола саат околу маркетот за да најдеш паркинг и на крајот да ти лупнат казна за погрешно паркирање...
Дали има некоја страна за гледање онлајн нашите национални канали во живо ? ( бесплатна )
Kaj niv stoi 69kaДоколку не е спротиворечно на форумските правила, сакам да знам едно нешто, што ме чуди многу долго време - на форумот има Македонци, добиени Бугарско граѓанство по натурализација? Имате ЕГН? Секогаш ми било интересно какви цифри добиваат странците за 7 и 8 позиција? За пример: ЕГН ви е ГГММДДХХПК, тогаш каков број стои зад ХХ? Моjот е 67 (но јас сум си Бугарин). Ако има некој што сака да ми одговори - нека ми пишува преку лична порака.
Thank you!...
Автоматски споено мислење:
Kaj niv stoi 69ka![]()
Ushte da razberesheThank you!
Ова значи дека си регистриран во Софија.Бугарското ЕГН е слично на Југословенскиот ЕМБГ - содржи информации за година, месец, ден на раѓање, регион, пол и контролна цифра.
A zamisli mene me interesira kolku "Bugari" vo Bugarija znaat deka taticko im e Makedonec ?Занимливо ми е колку од корисниците на форумот живеат во Македонија и колку се во други земји?
Има анкета?