- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.756
Што е разликата помеѓу "обичен" и "дводелен" тример за трева?
Оди во било која аптека ќе ти кажат што и како. Покрај прскање за вошки треба и за пламеница итн итн.Здраво дечки.
Ако има некој по специфичен под-форум за ова, кажете ми за да знам за друг пат.
Пред некој дел видов дека на лисјата на дрвцата кои ги имам почнаа бидат напаѓани од црни вошки. Некој ако знае со кој отров треба да се испрскаат ?
Со децис прскај.Здраво дечки.
Пред некој дел видов дека на лисјата на дрвцата кои ги имам почнаа бидат напаѓани од црни вошки. Некој ако знае со кој отров треба да се испрскаат ?
Види што имаат на лагер во аптека, порано Моспиланот беше многу ефективен за овие.Здраво дечки.
За црв да, за вошка не, можеби ќе умрат ама имаш далеку поефективни во сличен ценовен ранг.Со децис прскај.
Светлината со одредена бранова должина ја препознаваме како одредена боја.Не знам дали е дозволено дискусија или едноставни одговори.
Некаде прочитав дека во суштина предметите немаат боја по која ние ги распознаваме туку бојата каква што е на пример на кафена цигла се формира заради светлината, самиот предмет во таа интеракција и нашиот вид. За сината боја се мислам дека е најголемата илузија од боите во природата.
Не знам дали е дозволено дискусија или едноставни одговори.
Некаде прочитав дека во суштина предметите немаат боја по која ние ги распознаваме туку бојата каква што е на пример на кафена цигла се формира заради светлината, самиот предмет во таа интеракција и нашиот вид. За сината боја се мислам дека е најголемата илузија од боите во природата.
Abe samo linija e ednostavno, odis na "Insert" , posle "Shapes", posle "Lines " pa si biras tip na linija I vleces...Kaj sakas I sto sakas...Добар ден.
Ми треба помош, ако некој знае како е постапката за во документ во Ворд да се направи како со сликата која ја пуштам овде во мојата порака.
Ми треба во документ во Ворд да пуштам долга вертикална линија, и со таа линија од лева страна да заземам некаде 1/3 од просторот за текст, од десна страна на вертикалната линија да е поголемиот дел од просторот за текст.
Молам кој знае да ми објасни. Сега ако вакво нешто не може во Ворд да се направи, дали може вакво да се направи во некој друг компјутерски/ канцелариски програм?
Abe samo linija e ednostavno, odis na "Insert" , posle "Shapes", posle "Lines " pa si biras tip na linija I vleces...Kaj sakas I sto sakas...
Ama pretpostavuvam deka na toj dokument nema da ima samo linija I deka ke sakas I drugo..
Cicko Gugl fino odgovara ako go prasas : How to make columns in Word...
Za dusek pari ne se stedat. Zivot menja. Ne se samo $ormeo na pazorov, ima i drugi firmi sto imaat dosta pokvalitetni duseci.Има ли некој душек од Комодита да каже дали е задоволен?
Гледав во Дормео ама испод 500 евра за душек нема да бидам и ќе испадне дека душекот е поскап од спалната.
Кажи некои други. Мене само на Симпо ми текнува освен Дормео и Комодита.Za dusek pari ne se stedat. Zivot menja. Ne se samo $ormeo na pazorov, ima i drugi firmi sto imaat dosta pokvalitetni duseci.
Мој Сан.Кажи некои други. Мене само на Симпо ми текнува освен Дормео и Комодита.