Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Кажи некои други. Мене само на Симпо ми текнува освен Дормео и Комодита.

Skoro sekade kaj sto prodavaat mebel prodavaat i duseci. Lesnina, bujoto, forma nova, moj san, kares, vardar mebel, kristina damil, montenegro...
Se' zavisi kolku si spremen da platis :)

Има ли некој душек од Комодита да каже дали е задоволен?
Гледав во Дормео ама испод 500 евра за душек нема да бидам и ќе испадне дека душекот е поскап од спалната. :D

Роднини мои имаат душек од комодита...кога и да отидам кај нив одам и си легнувам на спалната и да не ми се спиело, сум заспивал.

Има ли некој душек од Комодита да каже дали е задоволен?
Гледав во Дормео ама испод 500 евра за душек нема да бидам и ќе испадне дека душекот е поскап од спалната. :D
Comodita Memory, dusekot ima dve strani tvrda i meka ama stoznam za iskustva eve veke godina ipol ok e za tie pari.

Кажи некои други. Мене само на Симпо ми текнува освен Дормео и Комодита.
Јас имам душек од Нетам продажен салон има пред Соборна црква и доста сум задоволен македонско производство се плус.

Дали постои механички рачен часовник со време и датум на кој датумот после месец со 30 денови на пример Април директно се прави на 1ви Мај или треба рачно да се менува? Сите механички сатови што сум ги имал имаат датуми до 31 и некогаш рачно треба да ги местиш.

Дали постои механички рачен часовник со време и датум на кој датумот после месец со 30 денови на пример Април директно се прави на 1ви Мај или треба рачно да се менува? Сите механички сатови што сум ги имал имаат датуми до 31 и некогаш рачно треба да ги местиш.
Нема

Колку чини пола кило паковање Гранд Кафе Голд во МК маркетите ? ( Го купувам 7 евра па чисто ме занима за споредба )

Torent strani za simnuvanje windows aplikacii?

извинете дечки нее тема ни место но мала помош ако може незнам сиви да направам како се прави тоа от прилика?!?!благодарам однапред

извинете дечки нее тема ни место но мала помош ако може незнам сиви да направам како се прави тоа от прилика?!?!благодарам однапред
пиши на гоогле имаш колку сакаш примери.

Барав не најдов имам договор на 3 месеци т.е до крај на месецов. Претходната недела скршив рака го известив работодавачот и си отворив боледување прогнозите на специјалистот се 4 недели во лонгета и мирување. Мајмуунот од човечки ми има пишано кога им соопштив дека уште 3 недели ќе бидам дома дека на 31,05 ми завршува договорот. Прашање ми е дали во ситуацијава може да го направат тоа ?

Барав не најдов имам договор на 3 месеци т.е до крај на месецов. Претходната недела скршив рака го известив работодавачот и си отворив боледување прогнозите на специјалистот се 4 недели во лонгета и мирување. Мајмуунот од човечки ми има пишано кога им соопштив дека уште 3 недели ќе бидам дома дека на 31,05 ми завршува договорот. Прашање ми е дали во ситуацијава може да го направат тоа ?
Се додека си на боловање неможат да те отпуштат ,но првиот ден штом се вратиш на работа можат ,сепак работодавците се заштитени мечки :)

Која е најдебела алуминиумска фолија? Некоја што апла се разликува од другите, што не се кине лесно?

Или пак, постои ли некаков вид на алуминиумска фолија/сива фолија која се користи за некакви други цели а не за домашни употреби? :D

Која е најдебела алуминиумска фолија? Некоја што апла се разликува од другите, што не се кине лесно?

Или пак, постои ли некаков вид на алуминиумска фолија/сива фолија која се користи за некакви други цели а не за домашни употреби? :D
Секако дека има се зависи која дебелина ти треба и за што ти треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom