Не го знам "слип" режимот пошто некои клими го имаат некои не, и не само инвертери. Но. Ноќе ти е паметна варијанта да спуштиш 2-3 °C и така да ја остаиш, а за интензитет на дување има дугме "фан" за брзината на вентилаторот, имено прва втора трета..Me zanima dali ako inverter klimata noke e stavena na sleep duva cela nok i dali duvanjeto e so poslap intenzitet
зависи за кој модел се работи, пример за Хаиер во прирачникот пишува дека најпрво ке падне за 2степена од зададената и потоа секој саат по 1 па потоа ке се зголемува за исто толку, не ме чуди и да намалува брзина на дување за покомфорно ама па така би трошела повеќеMe zanima dali ako inverter klimata noke e stavena na sleep duva cela nok i dali duvanjeto e so poslap intenzitet
само СкопјеСтраната пакет.мк прават достава само ск или и други градови?
Па насловна страница и ако можеш кориците од страна. Eве ти примери тука https://www.google.com/search?q=book+illustration+drawing&tbm=isch&ved=2ahUKEwia2tHqi6vtAhWED-wKHfPlBSEQ2-cCegQIABAA&oq=book+illustration+draw&gs_lcp=CgNpbWcQARgAMgIIADIGCAAQCBAeMgYIABAIEB4yBggAEAgQHjIGCAAQCBAeMgYIABAIEB4yBggAEAgQHjoGCAAQBRAeUOCEBVjHlQVgs6QFaAJwAHgAgAGMAYgB2AaSAQMwLjeYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=BVTFX9rDLISfsAfzy5eIAg&bih=625&biw=1360treba da nacrtam za vnukata ILUSTRACIJA NA KNIGA,ne mi e jasno sto da nacrtam,slika na nekoja kniga na masa,na polica ili naslovna strana.
Дали се знае таа книга што приказна носи во себе, има ли тема....обично насликана убава корица привлекува радозналост, но треба сликата да ја има во .приказнатаtreba da nacrtam za vnukata ILUSTRACIJA NA KNIGA,ne mi e jasno sto da nacrtam,slika na nekoja kniga na masa,na polica ili naslovna strana.
Можеш да го префрлиш бројот во Lycamobile, па ако не ти одговара операторот после некое време да пробаш да го префрлиш на припејд во било кој оператор.Договорот со А1 ми истече па сега сакам да го прекинам и да преминам на при пејд. Бројот што го користам почнува со цифра 3 и од 2 3 луѓе имам слушнато дека овој број морало да го вратам, т.е. да ми го земат. Има вистина во тоа?