- Член од
- 16 ноември 2020
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Zdravo, me interesira kade vo skopje ima kurs za pica majstor?Blagodaram odnapred.
Pred nekoja godina jas zemav. Najevtino najdov na Ilindenska, posle benzinskata na MakpetrolКаде во Скопје можам да најдам ефтин мермер?
Потребен ми е за под прозор
види карши трговски во центар за доживотно учење кочо рацин можно е да имаZdravo, me interesira kade vo skopje ima kurs za pica majstor?Blagodaram odnapred.
лична самоЕдно прашање,треба една другарка да дојде во Скопје,дали може од Белград до Скопје само со лична карта да дојде или мора пасош ?
Ако мора пошта и се документи (незнам од колкаво значење и слично) би ти препорачал преку дхл да ги пратиш највеќе зашто е достава на рака за многу брзо време.Дали некој може да ми помогне со праќање документи по пошта?
Треба да испратам нешто до Министерство за Образование и Наука, но до сега немам пратено ништо по пошта.
Дали може во која било пошта? Кој е процесот? Колку одприлика се плака?
Обична пошта, 25 денари.Дали некој може да ми помогне со праќање документи по пошта?
Треба да испратам нешто до Министерство за Образование и Наука, но до сега немам пратено ништо по пошта.
Преку Македонска пошта и тоа препорачано или имаш и приватни пошти ,курири кои доставуваат дирекно на ракаДали некој може да ми помогне со праќање документи по пошта?
Пино ли га згреши 3 пати?До денеска не сум ја имал таа среќа банкомат да ми земе картичка..чаре?
Пошто недела е и треба да чекам до утре можно е да ми а исфрле картичката до утре?
НеПино ли га згреши 3 пати?
Значи утре уште рано да одам во банка да нe ми ја лапне некој картичкатаДа, банкоматот ја исфрла картичката 24 часа по инцијалното лапање.
какво избацување побогу теорија нема тоа да се десиНе
Значи утре уште рано да одам во банка да нe ми ја лапне некој картичката
Пријави во банка.До денеска не сум ја имал таа среќа банкомат да ми земе картичка..чаре?
Пошто недела е и треба да чекам до утре можно е да ми а исфрле картичката до утре?
Можеби не си приметил дека е истечена.. Тоа е честа причина.Не
Значи утре уште рано да одам во банка да нe ми ја лапне некој картичката