E
Epsilon
Гостин
dali za 1vi maj raboti zeleznickiot transport ili eventualno avtobusi dali ima prevoz skopje prilep?
proguglaj KAMNIKДали некој знае кој е овој ресторан и каде во Скопје се наоѓа?
Појди утре во банка побарај извод за твојата сметка и таму ке видиш каде ти се отидени парите,можеби е некоја грешка која ке ти се корегира и ке ти се покажат парите.Да не имаш некој извршител па да ти наплатил од сметкатаВчера на картичка од уни банка имав 7 илјади денари, денеска ми кажува дека имам само 600. Истекува нареден месец, да не има врска тоа? Кај би можело да отидат парите?
Уни и се е можно мене ме испаничија за 5000 евра не па за 7000 денари ама затоа работа со нив никогаш повеќе.Вчера на картичка од уни банка имав 7 илјади денари, денеска ми кажува дека имам само 600. Истекува нареден месец, да не има врска тоа? Кај би можело да отидат парите?
Ja imas izgubeno karti4kata ?Бев до банка, платено е со картичката пред 2 дена онлајн, од али експрес. Нарачката не е од мојот акаунт па неможам да ја стопирам. Како да дознаам на која адреса е нарачано со мојатата картичка?
Не, картичката е во мене. Никогаш ја нема користено никој друг освен јас.Ja imas izgubeno karti4kata ?
pa koj moze da plati od tvojta karti4ka online togas stom ne ti e odkradena ili dadena nekade ?Не, картичката е во мене. Никогаш ја нема користено никој друг освен јас.
Нема кој да ти стави пари на неа, а има кој да лапне ако сакаш и под перница ја чувај.pa koj moze da plati od tvojta karti4ka online togas stom ne ti e odkradena ili dadena nekade ?
zatoa jas za internet poracuvanje koristam posebna karti4ka kade stavam pari kolku sto mi treba za pora4kata :Нема кој да ти стави пари на неа, а има кој да лапне ако сакаш и под перница ја чувај.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk