Во Карпош сегде е бесплатен паркинг. Башка што и да се плаќа, утре е недела секаде бесплатен паркинг.kade moze utre da parkiram okolu city mall a da ne platam
Ke mkze li pp? Da mi objasnis nesto?Здраво. Важи.
Да.
Само позитивни искуства имам од тоа, и слично.
Договорено де, разбравме и првиот пат.
од толку институции ти најде на форум да прашаш и очекуваш да не те дупчат дежурните сеирџииДечки дајте некој одговор хитно е и не е за зањбанција дајте оправете ме кај може да поднесам жалба??? Ве молам !!!
Јас не ама знам што се жалеле и било успешно. Како и што ти кажаа, секој полуписмен адвокат може да ти помогне, обрати се во некоја канцеларија.Zdravo lugje bez glupi komentari
Sakam da znam dali nekoj se zalel vo sudot vo strasburg? Iskustva i itn? Ke ve zamolam bez glupi komentari
Fala
За да поднесеш тужба во Стразбур треба сите правни лекови да ги поминеш односно да имаш конечна пресуда од највисокиот суд инаку од Стразбур ке ти ја врати тужбата како не основанаДечки дајте некој одговор хитно е и не е за зањбанција дајте оправете ме кај може да поднесам жалба??? Ве молам !!!
Значи како што ќе возиш во правец према Тетово, ќе ги поминеш СП Планет и Тинекс кои се наоѓаат по кружниот тек и по Тинексот ќе дојдеш на семафор. Киното ќе ти дојде откако ќе го поминеш семафорот од левата страна, ниска градба офарбана во жолто - портокалово, нема шанси да ја згрешиш.Да не знае некој каде е поранешното кино во Ѓорче? Улица или нешто поконкретно. Поранешно, оти мислам дека сега нема никакво кино таму.
после семафорите има една долга градба, кај што има фирма за врати Макдорс и коцкарница. После тоа има една црвена зградичка со државно знаме и понатаму веќе иде бившата фурна. Значи оваа првата веднаш по семафорите, кај што има коцкарница.Значи како што ќе возиш во правец према Тетово, ќе ги поминеш СП Планет и Тинекс кои се наоѓаат по кружниот тек и по Тинексот ќе дојдеш на семафор. Киното ќе ти дојде откако ќе го поминеш семафорот од левата страна, ниска градба офарбана во жолто - портокалово, нема шанси да ја згрешиш.
За паркирање ќе мора да одиш од позади киното а за тоа на овој семафорот кој ти го кажав ќе треба да свртиш лево, па по уличките да излезеш позади киното.
Тоа со државното знаме е киното, има зграда позади него, точнопосле семафорите има една долга градба, кај што има фирма за врати Макдорс и коцкарница. После тоа има една црвена зградичка со државно знаме и понатаму веќе иде бившата фурна. Значи оваа првата веднаш по семафорите, кај што има коцкарница.
Фала ти, продаваат таму некој стан "кај киното" или така нешто ама никогаш немаше да ми текне