e-shop.fashiongroup.com.mkдали постои бутик/продавница во мк каде што можам да купам џемпер онлајн ама и да го испорачаат до адреса во мк?
Ke ima vo nekoj grad vo Makedonija proslava za nova godina na otvoreno ?
И оваа година нема да има славење на плоштад, а парите ќе одат во добротворни цели?Mislam deka vidov vo Kavadarci, ama nisto posebno, lokalni izveduvaci
Јас прво го ставав средството за перење,па полека вода ставав..Тоа беше слично како мед,малку поретко од мед..Не нагло водата,туку да мочка по малку. и немав проблем..Некои викаат паралелно,и средство и вода,ама па многу зијан оди така,цела пена испаѓа надвор..ako nekoj e zapoznaen so avtoperalni mi trebe odgovor na prasanjeto :
dali vo penomatot sto frla penja se polni prvo so voda a posle sredstvoto za penja,ili obratno, prvo sredstvoto pa posle voda
За отприлика 2 недели стигаат книгите во Македонија, ако се помали и ги собира ќе ти ги остават во сандаче, ако не ќе си ги подигнеш од пошта.Дали некој има порачувано од The book depository? Има бесплатна достава до Македонија (барем така пишува), па некој да сподели искуство, ако може?
Може. Само според мене подобро е во фрижидер да го чуваш.Дали може неварен, сиров ориз да се чува во замрзнувач? Грав знам може ама со ориз не сум пробал
Pa i da go ostavis na suvo i temno mesto jas mislam ne bi se rasipal.Дали може неварен, сиров ориз да се чува во замрзнувач? Грав знам може ама со ориз не сум пробал
Има многуСтварно ли луѓето кои веќе се спасиле и заминале од државата, се толку себични и не сакаат да им помогнат на своите роднини и пријатели? Имам неколку примери слушнато, каде некој роднина или пријател се преселил пример во Германија или Шведска, и нејќе ни да чуе да му помогне на некој што очајно му требаат пари (не да му прати, да му најде работа таму или бар да му понуди сместување дур се снајде)? Имал некој друг ваков пример до сега ?
Welcome to the club..Стварно ли луѓето кои веќе се спасиле и заминале од државата, се толку себични и не сакаат да им помогнат на своите роднини и пријатели? Имам неколку примери слушнато, каде некој роднина или пријател се преселил пример во Германија или Шведска, и нејќе ни да чуе да му помогне на некој што очајно му требаат пари (не да му прати, да му најде работа таму или бар да му понуди сместување дур се снајде)? Имал некој друг ваков пример до сега ?