L
Löwe
Гостин
daДали во Софија менуваат денари ?
daДали во Софија менуваат денари ?
Yeah,Да, сепак понеси си и евра за секој случај инаку во Благоевград ,Ќустендил долж граница со Маледонија менуваат денари ,а во Софија не сум сигуренДали во Софија менуваат денари ?
Логички дека прво пената па потоа вода, како инаку би се размешало?ako nekoj e zapoznaen so avtoperalni mi trebe odgovor na prasanjeto :
dali vo penomatot sto frla penja se polni prvo so voda a posle sredstvoto za penja,ili obratno, prvo sredstvoto pa posle voda
a ako stavam prvo penata , a posle da go napolnam so voda , nema da se prave penja dodeka polnam so voda i penata da tece dodeka polnam vodaЛогички дека прво пената па потоа вода, како инаку би се размешало?
Сето тоа ќе го изведеш контролирано и нема да имаш загуба на пенаa ako stavam prvo penata , a posle da go napolnam so voda , nema da se prave penja dodeka polnam so voda i penata da tece dodeka polnam voda
барај некој од помалите градови. во ск ќе те одерат со 10 евра од страна.Овластените преведувачи од Македонски на Англиски по колку пари преведуваат од страна?
Дај препорачајте некој со разумни цени, бидејќи имам доста страни за превод?
Над 30страни ќе ми се соберат, документи се од образование, сертификати, наставни програми....барај некој од помалите градови. во ск ќе те одерат со 10 евра од страна.
колку стр имаш, која тематика?
Mislam deka vidov vo Kavadarci, ama nisto posebno, lokalni izveduvaciKe ima vo nekoj grad vo Makedonija proslava za nova godina na otvoreno ?