Сакам да знам!

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
дали постои бутик/продавница во мк каде што можам да купам џемпер онлајн ама и да го испорачаат до адреса во мк?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
1.241
ako nekoj e zapoznaen so avtoperalni mi trebe odgovor na prasanjeto :

dali vo penomatot sto frla penja se polni prvo so voda a posle sredstvoto za penja,ili obratno, prvo sredstvoto pa posle voda
Јас прво го ставав средството за перење,па полека вода ставав..Тоа беше слично како мед,малку поретко од мед..Не нагло водата,туку да мочка по малку. и немав проблем..Некои викаат паралелно,и средство и вода,ама па многу зијан оди така,цела пена испаѓа надвор..

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Како се движат цените на новогодишните елки? И каде може да се најде некоја евтина, а убава?:)

Styx

nocturnal
Член од
8 ноември 2008
Мислења
47
Поени од реакции
91
Дали некој има порачувано од The book depository? Има бесплатна достава до Македонија (барем така пишува), па некој да сподели искуство, ако може?

Член од
12 март 2012
Мислења
73
Поени од реакции
22
Дали некој има порачувано од The book depository? Има бесплатна достава до Македонија (барем така пишува), па некој да сподели искуство, ако може?
За отприлика 2 недели стигаат книгите во Македонија, ако се помали и ги собира ќе ти ги остават во сандаче, ако не ќе си ги подигнеш од пошта.

Член од
1 декември 2013
Мислења
58
Поени од реакции
21
Сакам да прашам како најлесно да емигрирам во србија дали имам потреба од виза што документи ми се потребни?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.832
Поени од реакции
12.333
Дали може неварен, сиров ориз да се чува во замрзнувач? Грав знам може ама со ориз не сум пробал

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Дали може неварен, сиров ориз да се чува во замрзнувач? Грав знам може ама со ориз не сум пробал
Може. Само според мене подобро е во фрижидер да го чуваш.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.454
Поени од реакции
4.571
Стварно ли луѓето кои веќе се спасиле и заминале од државата, се толку себични и не сакаат да им помогнат на своите роднини и пријатели? Имам неколку примери слушнато, каде некој роднина или пријател се преселил пример во Германија или Шведска, и нејќе ни да чуе да му помогне на некој што очајно му требаат пари (не да му прати, да му најде работа таму или бар да му понуди сместување дур се снајде)? Имал некој друг ваков пример до сега ? :D

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Стварно ли луѓето кои веќе се спасиле и заминале од државата, се толку себични и не сакаат да им помогнат на своите роднини и пријатели? Имам неколку примери слушнато, каде некој роднина или пријател се преселил пример во Германија или Шведска, и нејќе ни да чуе да му помогне на некој што очајно му требаат пари (не да му прати, да му најде работа таму или бар да му понуди сместување дур се снајде)? Имал некој друг ваков пример до сега ? :D
Има многу

Sent from my iPad using Tapatalk

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
1.241
Welcome to the club..

Вујко ми,на мама брат,во Италија е 20 години,има сопствена куќа,купи ново Гранде Пунто од салон,градежен инжинер е,зема преку 4000 евра плата,и кога и да му речам да дојдам,де нема работа,де сега не е сезона итн,наоѓа рачки за да не одам...Така да не си само ти.Од вујко,после родителите поблизок роднина нема,и несака и несака..
А кога иде тука се најнормално,на гости иде,ние одиме,мислиш најдобри сме,ама кога ќе му речеш за помош,како во очите да му брцаш..

Kajgana Shop

На врв Bottom