Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.602
- Поени од реакции
- 59.370
Пример? Што е затворено?Ја сам нови овде па питам зашто је веђи део форума затворен?
поздрав
Пример? Што е затворено?Ја сам нови овде па питам зашто је веђи део форума затворен?
поздрав
Можеш, ќе одиш до студентски (ова од кога ќе си најдеш работа) и ќе им ги побараш дипломите обично ги даваат за неколку дена и после треба да им ги вратиш, нормално ќе им кажеш дека ти е за работа за да може работодавецот да те пријави. За тоа не би требало да ти прават проблеми од факултет. Додека кај работодавецот процени сам дали да му кажеш дека си студент или не но мислам дека е најдобро да си знае.Вака.
Јас ќе пишам квадрат на 2ра година факс,односно ќе презапишам,што значи дека една година нема да слушам предавања него само ке полагам.
Е сега,мене ме интересира,дали таа една година можам јас да работам,збориме све легално,дали можам да идам пријавен како вработен некаде на полно работно време?
Pa recimo "Пример? Што е затворено?
Па рецимо баш је то ВЕЌИ ДЕО затвореног са пута преко Крагујевца.Pa recimo "
Интернет радио и телевизија....
Zatoa sto taka sme odlucile, dodeka ne se premislime ke sedi zatvoreno. Toa ne znaci deka treba da otvarate veci deo foruma recimo.Pa recimo "
Интернет радио и телевизија....
Може даДали може од пц да се направи по кој редослед да пејат песните на радио во кола?
преку усб секако
да пробав ова, ама не функционира на сите радиа.. Немам појма зошто :/Правиш фолдер со песни, го отвораш и десен клик и сортирај си дали сакаш по азбучен редослед, датум, големина...
Може и пред името на секоја песна да ставиш број ако не сакаш да е по азбучен редослед.
Ja idem Autobusom,kao penzioner placam 35,50€ povratnaКолку е карта за воз до Белград?
2000 денариКолку е карта за воз до Белград?
2000, ама боље додај уште 200 денари и скрати си ги маките и иди со автобус. Со воз ја кога идев патував околу 10 саати, а со бус 5-6 саати.Колку е карта за воз до Белград?