Сакам да знам!

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
А конкретно за PayPal треба во банка да побарам таква картица, па потоа да ја регистрирам на страната на PayPal или нешто погрешно сум разбрал?
За ПајПал доволно е да си регистрираш и потоа ќе внесеш бројот од картичката интернет Виза Електрон од било кое банка и толку. Инаку мојот е од стопанска банка само за тоа,додека главниот мој е од комерцијална банка и ретко користам иако можам да го користам.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Која е песната што ја утепаа последните 2-3 дена на Антена Фајф, Antenna Power Play , женско ја пее, Адел стајл , сега да не пеам ама буквално 100 пати на саат ја пуштаат ... на никоја ебена топ листа неможам да ја најдам, никаде...

Член од
22 јули 2015
Мислења
607
Поени од реакции
493
Која е песната што ја утепаа последните 2-3 дена на Антена Фајф, Antenna Power Play , женско ја пее, Адел стајл , сега да не пеам ама буквално 100 пати на саат ја пуштаат ... на никоја ебена топ листа неможам да ја најдам, никаде...
Барав и јас од Антена 5 песна и си ја најдов овде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас ја барав таму. И на други топ листи светски.. ни трага ни глас.
Еве ја пак моментално свири у позадина :mad:
Па симни Sound hound или Shazam за телефонот и сними ја кога ќе свири, ќе ти каже апликацијата која е :)

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Повторно пушти ја песната и со Шазам откриј која е таа песна

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Колку кеш смее (евра) да се носи во авион? Ме интересира од Германија кон Македонија во Визаир?

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
До 2000 евра, повеќе ако носеш треба да пријавеш
Дали треба да се плати за тие што се вишок, такса или слично? Се пријавува кога чекираш карта или кога те проверуваат дали носиш недозволени работи?

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Дали треба да се плати за тие што се вишок, такса или слично? Се пријавува кога чекираш карта или кога те проверуваат дали носиш недозволени работи?
Незнам дали се доплаќа нешто, обично коа одеш на пасошка контрола пред да се качеш на авионо те прашат колку носеш со тебе, али мене па само едншка ме имат прашано од мк за гер, а имам летано 3-4 пати последните 2-3 год, а од гер за мк не са ме прашале колку носам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Незнам дали се доплаќа нешто, обично коа одеш на пасошка контрола пред да се качеш на авионо те прашат колку носеш со тебе, али мене па само едншка ме имат прашано од мк за гер, а имам летано 3-4 пати последните 2-3 год, а од гер за мк не са ме прашале колку носам.

Во мојов случај се работи од Германија кон Македонија, евентуално ако не прашаат таму, дали би правеле некаков проблем тука на пасошка?
Мене не ме прашале искрено досега колку носам ни во Македонија, а не сум летал досега од Германија кон Македонија затоа и прашувам.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Во мојов случај се работи од Германија кон Македонија, евентуално ако не прашаат таму, дали би правеле некаков проблем тука на пасошка?
Мене не ме прашале искрено досега колку носам ни во Македонија, а не сум летал досега од Германија кон Македонија затоа и прашувам.
Мене тука на влез не са ме прашале колку носам никогаш.Сепак отвори на страната на визз ер мислам пишува.

Kajgana Shop

На врв Bottom