Сакам да знам!

П

Паган-др

Гостин
Немам принтер ќе ги испринтат во интернет кафе...можам ли јас да го направам од двете страни или тоа може само таму дека ќе ги принтам..има ли таква опција на word?
Кога ќе го принташ ќе му кажеш на тој од двете страни да ти го испринта и готово. Ти во ворд куцаш страни, не листови.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Сакам да знам каде можам да најдам тема за избориве, и како можам на некој линк да гледам во живо како стојат резултатите од гласањето..

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Сакам да знам каде можам да најдам тема за избориве, и како можам на некој линк да гледам во живо како стојат резултатите од гласањето..
Тема за избори и општо за политика на форумот нема. Забрането е. :)

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Видете имам 15 години и пред една недела забележав нерамнини во долниот дел од левиот тестис. На интернет побарав и пишува дека тоа може претставува рак на тестиси и дека треба да се изврши самопроверка на тој начин што ќе се напипа задната страна од тестисот. Ја напипав денес после бањање и таму осетив нерамнини. Што да правам? Како да им кажам на моите ( зошто срам ми е)? Какосе лекува ова, бидејќи сигурно некој од вас имал ваков проблем? Кога ќе пораснам дали ќе можам да имам деца?
П.С. Отворив нова тема, затоа што поставив прашање на таа Канцер на тестиси, но никој нема видено.
Драга Кајгана,
Еве дојде и мојот ден...... мојот роденден.......... денес станав постар....... денес наполнив 23 години.... :vozbud:

Епа Кајгано и Кајганџии послужете се..... :)

И секако.... роденденот не поминува без една Sungerot Bob торта :D

:)
Ја сакам да знам како од 2 фебруари 2013 год(кога сунгерот имал 15 год) до 17 април 2014(наполнил 23год) како сунгеров прошол 8 години?
Да не има некое посебно сметање за сунгерите, како што е случајот за кучињата? :confused:

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Имам GPS прашање: Дали знаете дали (и каде поточно) има осигурителни компании на водњанска или во тој реон некаде околу зебра, рамстор...?
Благодарам унапред :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ја сакам да знам како од 2 фебруари 2013 год(кога сунгерот имал 15 год) до 17 април 2014(наполнил 23год) како сунгеров прошол 8 години?
Да не има некое посебно сметање за сунгерите, како што е случајот за кучињата? :confused:
Јас тоа уште оддамна го објаснив, тука ај еве ти на кратко зошто е тоа така.
Овој профил е мој, но пред некоја си година ипол брат ми имаше некој здраствен проблем, па поради тоа сакаше нешто да праша на форумов, па затоа праша преку мојов профил за да не отвара друг. Всушност тоа беа неколку дена кога всушност и он го користеше мојот профил, па затоа има напишано и нешто од него. Воглавно дали пред тоа, за време на тоа, сега, или во иднина профилов е користен само од мене.

:)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Што е тоа : ГоТ
Колку не има овде во проценти према возраста.до 18г. од 18 до 40, од 40 до 60, од 60 до 80, од 80 до 100 и над 100 год.
Колку сега пензионери се уклучени овде,или воопшто на интернет од Берово,Кичево и.т.н. и дали има такви.
Дали е богаство присуството на „возрасни“,овде на форумов,или не-не може да ги смислите ни тука ни во ГСП ни на улица и.т.н.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Што е тоа : ГоТ
Колку не има овде во проценти према возраста.до 18г. од 18 до 40, од 40 до 60, од 60 до 80, од 80 до 100 и над 100 год.
Колку сега пензионери се уклучени овде,или воопшто на интернет од Берово,Кичево и.т.н. и дали има такви.
Дали е богаство присуството на „возрасни“,овде на форумов,или не-не може да ги смислите ни тука ни во ГСП ни на улица и.т.н.
ГоТ е скратеница за име на сериски филм. На англиски името му е Game of Thrones(значи Игра на Тронови, тронови како кралски трон).
И оти најчесто не мрзе да го пишуваме целото име на оваа серија, ја употребуваме скратеницата ГоТ.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Како се префрла некоја тема во ,,Канта''?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Како се префрла некоја тема во ,,Канта''?
Тоа кога ќе бидиш модератор, ќе можиш да префрлаш теми у канта. А од канта назад, тешко. Таму темите остануваат вечно да почиваат.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Тоа кога ќе бидиш модератор, ќе можиш да префрлаш теми у канта. А од канта назад, тешко. Таму темите остануваат вечно да почиваат.
Да,ама не пример сега јас имам отворено тема,гледам не ја бидува или пак не сакам да ја има и како да се префрли?Да контактирам со модератор?

Kajgana Shop

На врв Bottom