Сакам да знам!

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Да,ама не пример сега јас имам отворено тема,гледам не ја бидува или пак не сакам да ја има и како да се префрли?Да контактирам со модератор?
Да. Еве ти тема, види кој каде е модератор и на него пиши му.
Ако самиот процене дека треба да се кантоса, ќе ја смести таму.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
толку сум добар во географија, но ова никогаш не сум го сретнал. Чие е ова знаме? - Првото!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ако не се лажам, а не оти проверив дур го пишивав ова, на Киргистан е знамето.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ако не се лажам, а не оти проверив дур го пишивав ова, на Киргистан е знамето.
аха, да тоа било сега видов дека е нивното. Незнам како го немам сретнато досега. Фала како и да е

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Дали знамево има 9 краци?Јас мислам дека се 10-11 бидејќи е прекршено и можеби доле има скриено уште некој крак,два...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Дали знамево има 9 краци?Јас мислам дека се 10-11 бидејќи е прекршено и можеби доле има скриено уште некој крак,два...
на сликава јасно се гледаат 9 краци, оние од десно се гледа дека се помали од колку оние од лево и не е можно да има скриено краци при прекршувањето

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Сакам да знам ноќва како љубиш ти, сакам да знам оооооо дај покажи ми :facepalm:

(секогаш кога ја гледам темава ми идат овие глупердосани зборови од иста песна која беше хит по телевизијата дури бевме помали)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Сакам да знам ноќва како љубиш ти, сакам да знам оооооо дај покажи ми :facepalm:

(секогаш кога ја гледам темава ми идат овие глупердосани зборови од иста песна која беше хит по телевизијата дури бевме помали)
Па немаше некој избор на песни на времето :) Истите се врта по цел ден. Било радио, било ТВ.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Па немаше некој избор на песни на времето :) Истите се врта по цел ден. Било радио, било ТВ.
Taман е муабетот, сакал несакал некогаш ќе наидеш на тие песни, тогаш, пошто компјутери послабо, па од страна на забавни технолошки помагала, само телевизорот беше на дофат :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Taман е муабетот, сакал несакал некогаш ќе наидеш на тие песни, тогаш, пошто компјутери послабо, па од страна на забавни технолошки помагала, само телевизорот беше на дофат :)
Барем тогаш немаше индиско-турски серии, беа во зародиш латиното. :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сакам да знам колку чаши искршила @Crazy in Love во 4 дена во кои го славеше роденденот. :D
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
ЅВЕР!!!:pos::pos::pos:
Истурив, бутнав милион работи во овие 4 дена, а и да биде најстрашно само една чаша искршив, чаша со Леонардо ДиКаприо што ми беше поклон за роденденот.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Најбитната чаша. :(

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
ЅВЕР!!!:pos::pos::pos:
Истурив, бутнав милион работи во овие 4 дена, а и да биде најстрашно само една чаша искршив, чаша со Леонардо ДиКаприо што ми беше поклон за роденденот.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Најбитната чаша. :(
Море треба нему вилицата да му ја скршиш пошо те нема макар гушнато, а не чаши со неговиот лик. :icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Море треба нему вилицата да му ја скршиш пошо те нема макар гушнато, а не чаши со неговиот лик. :icon_lol:
Си наоѓа тој начин како да ја покаже љубовта не се секирај...:pipi:

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Не знам дали е темава најсоодветна ама не знаев каде да го поставам прашањево. Во гаража најдов некоја стара златна боја во прав. Не сум уметник, неам ни дома уметници или некој шо се разбира, па да си прашам тука. Не знам како се употребува таа боја, какви бои во прав има, што да направам за да дознаам како да ја користам? Дали се раствара во вода, масло, нешто друго?

Kajgana Shop

На врв Bottom