Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Секогаш ја правам истата грешка.
Кога се отвора шише кисела вода, капачато се отвора пополека. :sleep:
А не наеднаш, муле едно.
Киселата вода е темпирана бомба.
Не заборавај, оти ќе се скинеш чистејќи.
:tapp:

Лапај си Цица Маца!

DSC01452.JPG
Јагода мај ессссс...
Како три паковања шеќер да ставиле во него. Единствено поблаго нешто што сум јадел е кога во степ пунч, потопивме пандишпан и после го јадевме ко попара :icon_mrgr:
Ама ова бе брате, три чипса и 100 грама најсолени кикирики изедов за да го неутрализирам вкусов и нема спас :confused:
Ако сакаш да се откажеш од чоколадо лапај си цица маца :вонзем:

А влегов да си купам Линеа...
DSC01451.JPG
Ама во овоштарава од брајчата, има работи што се продавале пред 20 години, па задолжително останувам по пола саат за да одберам некоја работа плус :D Само таму има животинско царство од 17 денари и кроасани од 5 денари, сок Ла вива и Ла вита, марчмалоу на парче, крем банани без кремот, кремчиња во мали паковања итн.
Ама Цица Маца ми фати окце, и реков мора да ја имам.
Сите пробаа по еден ред, јас морав да го изедам цело за да не се фрли :sneaky:
Сега стомаков ми знае што се случува :unsure:

Мозокот е темпирана временска бомба, а времето воопшто не постои што значи дека самоубиството е производ на мислата.

Ајде откако се одморив од напорниот вчерашен ден да кажам дека после гледањето на претставата "Госпоѓа министерка", имам уште поголем респект за Весна Петрушевска и Сашко Коцев како актери.

Е ка си бе драга ? Некои работи и личности никогаш нема да се променат... Па нели луѓето се менуваа ? Како да не.
Неколку дена, можеби и недела те немав посетено. Што знам, немав некоја желба да стиснам F во срч барот, стрелка надоле и ентер... Ама добро, долги години сме заедно, сме поминале се' и сешто... па дури и убави дешавки :) Не те заборавам, не се секирај :D

see ya :D

п.с. само ќути си.

Драга, морам да ти признаам една работа.

На почетокот, ради-реда си направив акаунт, и си велев: Ајде колку да го имам секако нема да пишувам. И пишував исклучиво на фан клуб Ливерпул. Искрено се чувствував досадно, и еден период сакав да го деактивирам профилот. Но тогаш запознав неколку неколку твои членови (неколку дечки и една девојка :) ), стварно прекрасни луѓе, и тогаш сфатив дека има зошто да се логираш на кајгана.

Имав овде и среќни и тажни моменти, и моменти кога се смеев и кога тагував. Се на се, мило ми е што не го деактивирав тогаш профилот и сум твој член.

- Немој не игра Роналдо нема кој да даде гол, нема да победи Реал не се зезај... А го погодив резултатот точен. Ама ај се разбирале ај биле страсни фанови па ќе ги слушам си го сакаат тимот нема шанса да се откажат а да имаат шанса... А ќе земев бе иљадарче со сто денари, толкав коефициент ќе погодев... Не дека нешто се разбирам ама ете онака бев за 1-2 резултат сигурна. Мене да ме прашат за мој тим ќе речам ма пиши таму 7+ за моите...
Глупости!
Сега они нека ми купат дрес од El Shaarawy :P

Мразам кога ќе си го утнам првото кафе, цел ден ќе сум како утната.

Ама од 36 јајца само 2 ми пукнаа. :D

И си ја мразам мутавата насмевка по сабајле, а умирам за да се наспијам.

Временска прогноза за следните неколку дена:
1. Велиденски јајца (сите можни бои)
2. На Велигден сум се заљубил.

Драга Кајгана,
Еве дојде и мојот ден...... мојот роденден.......... денес станав постар....... денес наполнив 23 години.... :vozbud:

Епа Кајгано и Кајганџии послужете се..... :)

5724_Birthday-Wallpapers-Backgrounds-Chocolate_1600x1200.jpg

И секако.... роденденот не поминува без една Sungerot Bob торта :D

spongebob_cake_ideas.jpg

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom