Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Од каде може да се изнајми кола (читај некоја поубава) и која цена е?
Мислам дека можеш да се пријавиш,појди и прашајСакам да знам дали можам да се пријавам во заводот за вработување со 8мо одд? Средно завршив Медицинско, но не положив матура, а и не знам што како за полагање ќе ме фати, дали ќе биде скоро или не.
Можеш ама нема да имаш никаква предност да те вработуват веднаш туку во предност оние со завршена матура без разлика дали редот е позади тебе или пред тебе и голема шанса веднаш да те вработат како хигиеничар за медицински отпадСакам да знам дали можам да се пријавам во заводот за вработување со 8мо одд? Средно завршив Медицинско, но не положив матура, а и не знам што како за полагање ќе ме фати, дали ќе биде скоро или не.
Само денес ли? Пошто истово е и кај мене претходниве три дена, и мајка ми е на телеком едвај ја добивам, ја мислев телефонов нешто не ми е у редШто се случува со мрежата на Телеком?
Постојано зафркава, цело време нема мрежа, ниту интернет. Само ми стигнуваат пораки, имате пропуштени повици, а не ми е ниту исклучен мобилниот. Каде и да вртам мејли ми се уклучува. И постојано сецка, треба 3-4 пати да се прејавам, за да се разберам...
Неколку дена уназад, не е само денес, не се трпи веќе. И јас прво мислев дека пак ми е до телефонот, пошто ми ѕвонат, уклучен ми е телефонот, а ми стигаат пораки - имате говорни пораки, не знам што и плус 6 пропуштени повици. Никогаш мислам дека олку пораки не сум добивала.Само денес ли? Пошто истово е и кај мене претходниве три дена, и мајка ми е на телеком едвај ја добивам, ја мислев телефонов нешто не ми е у ред
јас сум на т мобиле и се е во ред и со интернетот и со мобилната мрежа.Неколку дена уназад, не е само денес, не се трпи веќе. И јас прво мислев дека пак ми е до телефонот, пошто ми ѕвонат, уклучен ми е телефонот, а ми стигаат пораки - имате говорни пораки, не знам што и плус 6 пропуштени повици. Никогаш мислам дека олку пораки не сум добивала.
И плус мобилниот интернет зафркава.
Не знам до што е, и до кога ќе биде вака...
Ако памтиш некој клучен збор од муабетот, може да го искористиш за пребарување.Ме интересира дали има некоја опција да проверам нешто во разговорите на чатот со X личност пример од пред 3 месеци, ме мрзи да скролам, дали освен скролање има друг начин и полесен и попрегледен да пребарам разговорот?
Ако закаснам со плаќање на оне пост пејд дали се наплаќа казна во наредната сметка и колку?