- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.596
- Поени од реакции
- 4.442
Znam deka e rano so muabetot, ama pak ke tovaram na englezite 1-1 3+ so SAD.. Murica nemaat defanzivci, prejaki se engleska...
Не туку играат без класични напаѓачи.Ако е паметен канаѓанецот за понатаму ќе си ја прошета Европа и ќе си побара квалитетни напаѓачи во клубови кај што греат клупа а не играат во своите репрезентации поради икс причини слично како Панчев кога грееше во Интер и ќе им понуди државјанство.Nemaat srekja Kanada
Власите за оваа работа сигурно имале измешано некои прсти. Кажи нешто повеќе на таа тема, не вака површно да ги сечеш работите...Панчев кога грееше во Интер и ќе им понуди државјанство.
А ти си ја имаш мувата на капата па затоа ја спомна твојата етничка заедница во друга тема?Власите за оваа работа сигурно имале измешано некои прсти. Кажи нешто повеќе на таа тема, не вака површно да ги сечеш работите...
Стојам зад ставот дека играа само со одбрана и среден ред и уште 90 минути да играа немаше да дадат гол,едноставно немаат класични напаѓачи во репрезентацијата.Сепак не.
Како и да е најнезаслужени 3 бода до сега.
Бале само што изврши нужда на сред темаОваа прилика jа користам да ги поканам @bijons, @Византиецот, @Ireal и @pozdrav eden topol на темата. Заборавив уште некој, ама доволно се и овие.
Епа кад је бал...
Стварно е она или зезање е ова?
Така прочитав дека она била.Стварно е она или зезање е ова?
Иначе, по ова се памти Винифер
TOP 10 BEST WINIFER FERNANDEZ MOMENTS
Sit back and enjoy this line-up of the Top 10 Best Winifer Fernandez Moments of all time.We are excited to bring you the funniest Top 10 Best Winifer Fernand...youtu.be
Не се треторазредна репрезентација него навикнати сме Германија да ја гледаме како еден од топ 3 фаворити која игра врвен фудбал, а сега тоа не е случај. Слаби никако не се ама им фалат некои клучни карики, односно каскаат на клучни позиции, особено шпиц.Но, нека ми објасни некој како Германија изиграла толку лош натпревар за исмевање и да се гледа на нив како треторазредна репрезентација.