- Член од
- 22 ноември 2022
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 506
Белгија е веројатно најпреценетата репрезентација на светот. Еден класа играч имаат и најдобриот голман на светот, се друго труба. Канада ги доминира.
А првиот пенал зошто не го реализираа ако вториот не им го досудија?Епа тоа е, коа викаш судии што имаат искуство да прекинуваат натпревари во 85та минута ова ќе се дешава.
Два чисти пенали не беа свирнати за Ќенада.
Па за казна што промашиле не треба да им досудат уште два чисти пенала?А првиот пенал зошто не го реализираа ако вториот не им го досудија?
Оваа прилика jа користам да ги поканам @bijons, @Византиецот, @Ireal и @pozdrav eden topol на темата. Заборавив уште некој, ама доволно се и овие.Од кај искочи овој Ред Зурла бе бог да чува и да брани, мора ли у секоја тема да има по некоја блампертиза што досадува на секои 10 минути...
Можат бидејки кондиционо се поспремни од белгијците но бадијала кога нема кој да даде гол.Играат како да имаат само одбрана и среден ред.Сега најголемо прашање е дали ќе можат Канаѓаните да изиграат уште едно полувреме со вака висок интензитет.
...зш бе таква злоба? само вие гледате фудбал, а ние трева пасиме? јас цел живот спортиста играв женски фудбал за Чаир, па уште цинично ме цитираш, бре бре удривте една топка со нога во училишниот двор, па мислите јаки фудбалери сте, ептен се разбирате, цц ццццц!Оваа прилика jа користам да ги поканам @bijons, @Византиецот, @Ireal и @pozdrav eden topol на темата. Заборавив уште некој, ама доволно се и овие.
Епа кад је бал...
Тооооооооооо!!!!...зш бе таква злоба? само вие гледате фудбал, а ние трева пасиме? јас цел живот спортиста играв женски фудбал за Чаир, па уште цинично ме цитираш, бре бре удривте една топка со нога во училишниот двор, па мислите јаки фудбалери сте, ептен се разбирате, цц ццццц!