СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.092
Поени од реакции
6.049
Епа тоа е, коа викаш судии што имаат искуство да прекинуваат натпревари во 85та минута ова ќе се дешава.

Два чисти пенали не беа свирнати за Ќенада.
А првиот пенал зошто не го реализираа ако вториот не им го досудија?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.880
Поени од реакции
30.800

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.972
Поени од реакции
7.106
Ајде нека фрчат богородичките на 2че во живо. 9.15 коеф е (y)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.410
Поени од реакции
38.930
Или точен резултат 1-2, 14 коеф.:LOL:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.391
Поени од реакции
14.802
А првиот пенал зошто не го реализираа ако вториот не им го досудија?
Па за казна што промашиле не треба да им досудат уште два чисти пенала? :confused:

Срамно беше судењето и на терен и од ВАР.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.338
Поени од реакции
11.752
Онде кога свирна офсајд црепот, не беше вратена од белгиецот? Чист пенал имаше мислам тука.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.391
Поени од реакции
14.802
Сега најголемо прашање е дали ќе можат Канаѓаните да изиграат уште едно полувреме со вака висок интензитет.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Од кај искочи овој Ред Зурла бе бог да чува и да брани, мора ли у секоја тема да има по некоја блампертиза што досадува на секои 10 минути...
Оваа прилика jа користам да ги поканам @bijons, @Византиецот, @Ireal и @pozdrav eden topol на темата. Заборавив уште некој, ама доволно се и овие.
Епа кад је бал...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.092
Поени од реакции
6.049
Сега најголемо прашање е дали ќе можат Канаѓаните да изиграат уште едно полувреме со вака висок интензитет.
Можат бидејки кондиционо се поспремни од белгијците но бадијала кога нема кој да даде гол.Играат како да имаат само одбрана и среден ред.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.664
Поени од реакции
37.641
Оваа прилика jа користам да ги поканам @bijons, @Византиецот, @Ireal и @pozdrav eden topol на темата. Заборавив уште некој, ама доволно се и овие.
Епа кад је бал...
...зш бе таква злоба? само вие гледате фудбал, а ние трева пасиме? јас цел живот спортиста играв женски фудбал за Чаир, па уште цинично ме цитираш, бре бре удривте една топка со нога во училишниот двор, па мислите јаки фудбалери сте, ептен се разбирате, цц ццццц!

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
...зш бе таква злоба? само вие гледате фудбал, а ние трева пасиме? јас цел живот спортиста играв женски фудбал за Чаир, па уште цинично ме цитираш, бре бре удривте една топка со нога во училишниот двор, па мислите јаки фудбалери сте, ептен се разбирате, цц ццццц!
Тооооооооооо!!!!
:oleee:

П.С. не бе, зошто го сфати постот навредувачки? Најдобронамерно ве поканив да ја направиме темата позабавна.

Kajgana Shop

На врв Bottom