СП 2014 Бразил - генерална дискусија

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
На овој почетнички натпревар на ова Светско Првенство не навивав за никого конкретно, си навивам за Германија. Ако Хрватите сметале дека може да го победат Бразил дома се гледа дека тешко се излажале, во најлош случај за Бразил резултатот ќе беше нерешено. А и Бразил не ми се допадна многу со неговата игра. Дали ќе бидат само вакви поради притисокот на првиот натпревар бидејќи се домаќини и Бразилците очекуваат да го освојат првенството или ќе продолжат вака и понатаму ќе видиме. Ако ја подобрат играта имаат реални шанси, ако останат на ова ниво ќе го освојат трофејот кога ќе си го видам тилот.[DOUBLEPOST=1402612587][/DOUBLEPOST]
И јас го користам Google Now за информации за првенството...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.852
Се да му ебам на судијата, мораше да ја посери.Ако не свирнеше пенал и завршеше 1-1 ќе испаденеше бразил???-не,ама мора да победи нели домаќин е.ПО посран пенал немам видено, дури и оние од барса што и ги свират имаат повеќе елементи од овај.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ќе си го ставам статусот од фб.....друго нема што да кажам.За мене денес почна и заврши ова светско.

Abe FIFA, mater vi ebam....pa daj kazete da ne mora da se macat deckite da rizikuvaat povredi.Daj kazete planirame da ve ukrademe 3-0 sluzbena neka vi e.Taman i toa sugaviot stadion ciganite ke go dovrsat,a na cigicot neymar moze da mu pisat 3 gola da moze da drkaat decana na nego.
A zutoto kopile neka umre u maka,se sto ima zaraboteno na lekari i grobari da potrosi....

R

Rigel Kent

Гостин
Ќе си го ставам статусот од фб.....друго нема што да кажам.За мене денес почна и заврши ова светско.

Abe FIFA, mater vi ebam....pa daj kazete da ne mora da se macat deckite da rizikuvaat povredi.Daj kazete planirame da ve ukrademe 3-0 sluzbena neka vi e.Taman i toa sugaviot stadion ciganite ke go dovrsat,a na cigicot neymar moze da mu pisat 3 gola da moze da drkaat decana na nego.
A zutoto kopile neka umre u maka,se sto ima zaraboteno na lekari i grobari da potrosi....
Зошто е ова нервирање , сигурен сум дека Шпанија нема да биде прва во другата група и Хрватска ќе си игра со Чиле во осминафинале. :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Зошто е ова нервирање , сигурен сум дека Шпанија нема да биде прва во другата група и Хрватска ќе си игра со Чиле во осминафинале. :)
Затоа што ми е веќе преку такво од судиски кражби кон помалите земји.
Веќе видено,сега ќе се кмечи (оправдано) за судењето и како се имало бод со Бразилците до 70 минута и ќе се посере против Мексико и Камерун.

Ај ко за утеха фатив точен резултат на ливче,али не ни сакам да ги подигнам.Никогаш повеќе не ми требале тие пари,но никогаш помалку сум ги сакал.

R

Rigel Kent

Гостин
Затоа што ми е веќе преку такво.
Веќе видено,сега ќе се кмечи (оправдано) за судењето и како се имало бод со Бразилците до 70 минута и ќе се посере против Мексико и Камерун.

Ај ко за утеха фатив точен резултат на ливче,али не ни сакам да ги подигнам.
Затоа треба да бидат фокусирани на мечевите со Мексико и Камерун , а овој меч да остане зад нив . Првенството е на почеток ,се' може да се случи .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
>Чиле
>Група со Шпанија и Холандија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Затоа што ми е веќе преку такво од судиски кражби кон помалите земји.

Ај ко за утеха фатив точен резултат на ливче,али не ни сакам да ги подигнам.Никогаш повеќе не ми требале тие пари,но никогаш помалку сум ги сакал.
Не е проблем еве ја ќе му помогнам на другар во неволја и ќе си ги земам парите ако веќе инсистираш :icon_mrgr:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Затоа треба да бидат фокусирани на мечевите со Мексико и Камерун , а овој меч да остане зад нив . Првенството е на почеток ,се' може да се случи .
Што знам....ипак се Хрвати тоа. Мислам дека се готови.

За жутине само ова....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Холандија нема да помине групи , мизерија се . :D
Не се мизерија менуваат генерации, Чиле не се слаби, ама и покрај тоа очекувам Шпанија и Холандија да идат од групава.

Па уште и Чиле први...а бе ајде :D

Kajgana Shop

На врв Bottom