- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Остануваат уште дуелите со Црна Гора во Скопје на 9 и 10 Јануари во Борис Трајковски.
Потоа одиме во Хрватска!
Потоа одиме во Хрватска!
Еве за почеток една од мене, со оглед на тоа дека нема да бидам на првенството. Бев во Вараждин пред месец и пол, и отидов до салата да направам некоја фотка. Не беше уште пуштена во употреба иако средена внатре. Се наоѓа надвор од градот ќе ви треба превоз до таму.На плоштадот ќе има штанд на Алкалоид, додека за сите шест репрезентации се овозможени посебни кафичи за навивачите.
Очекувајте слики од мене :smir:
Што им беа тие плави дресови. Каква врска има Македонија со плавата боја?
Веза, безвеза, тие се можеби резервна комбинација, втора резервна по жолтата. Резервната комбинација нема врска какви бои би можела да има. Еве ви пример, дресовите на Јапонија, било која нивна репрезентација да ја загледате носи сини/црни дресови и тоа како главна комбинација, не резервна. А каде тоа вие гледате сино црна боја на јапонското знаме? Сум забележала вака многу држави, само не ми текнува во моментов уште некоја. Мене како репрезентативец на оваа држава воопшто не ми е важно каква боја ќе биде репрезентативниот материјал, се` додека е квалитетен и не се кине по прво перење.:smir:Стварно. Без веза, дресовите им беа во сино-бела комбинација:kesa:. Тие најверојатно беа "домашни" дресови, па се прашувам какви ќе ни биде гостинската комбинација црно-зелена можеби?
Sekoja cest za tebe Junkie...te pratam gledam deka samo ti gledas da stavis nekoi informacii za svetskoto vo hrvatska,mislam deka maskiot rakomet vo makedonija e daleku poslabo cenet od zenskiot...sto e mnogu glupo..ni treba podrska vo hrvatska no jas kako sto razbrav imalo prijaveno samo 150 navivaci od mk vo varazdin ne organizirani nav. grupi tuku obicni fanovi...uste 6 dena,ke vidime togasНа плоштадот ќе има штанд на Алкалоид, додека за сите шест репрезентации се овозможени посебни кафичи за навивачите.
Јас имам информации дека ќе има околу 1000 навивачи. Сепак се надевам дека колку и да не има, ќе бидеме бучни и дека ќе навиваме со сета сила, па и на телевизија да се осети добра атмосфера.Sekoja cest za tebe Junkie...te pratam gledam deka samo ti gledas da stavis nekoi informacii za svetskoto vo hrvatska,mislam deka maskiot rakomet vo makedonija e daleku poslabo cenet od zenskiot...sto e mnogu glupo..ni treba podrska vo hrvatska no jas kako sto razbrav imalo prijaveno samo 150 navivaci od mk vo varazdin ne organizirani nav. grupi tuku obicni fanovi...uste 6 dena,ke vidime togas
pozdrav
Ова се извонредни вести. Еве повеќе информации за тоа кои кафичи ќе бидат резервирани за кои репрезентации (Македонија има „свој“, како и останатите репрезентации), а изгледа дека штандот на Алкалоид ќе биде место за собирање за сите. Извонредно што се избориле за дозвола за такво нешто.На плоштадот ќе има штанд на Алкалоид, додека за сите шест репрезентации се овозможени посебни кафичи за навивачите.