СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Varaždin će biti domaćin Skupni C u kojoj su smještene respektabilne rukometne reprezentacije. To su svjetski prvaci Nijemci, svjetski doprvaci Poljaci, višestruki osvajači raznih medalja Rusi, uvijek neugodni Makedonci, te stalni učesnici najvećih svjetskih smotri Tunižani i Alžirci.

видео прилог

http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=3129

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Денес возејки низ град , поминав пред соборна , и пред мене еден автобус се паркира пред црква и од него излегуваат репрезентативците.Со Бога напред , ке ја биде работава

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ако на хартија сме аутсајдери против Германија,Полска и Русија мислам дека можеме да завршиме на едно од првите три места.Само напред !:oeoeoe:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Mислам дека ке ја минеме групата но за понатаму незнам...

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
И јас ги видов нашите пред соборна. Денес мислам и Грујо ги викнал вканцеларија. :)

Иначе јас за Хрватска тргнувам во петок на 16ти. Ке престојувам кај пријатели во Вараждин...засега не е сигурно колку ке седам, само знам дека првите 3 натпревари сигурно ги гледам.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Прв фаворит за мене е Франција. Други фаворити се Шпанија, домаќинот Хрватска и опасната Русија.
Го заборави европскиот првак :)

И јас ги видов нашите пред соборна. Денес мислам и Грујо ги викнал вканцеларија. :)
Секоја чест за него, така треба, да знаат дека имаат подршка од цела Македонија.

Иначе јас за Хрватска тргнувам во петок на 16ти. Ке престојувам кај пријатели во Вараждин...засега не е сигурно колку ке седам, само знам дека првите 3 натпревари сигурно ги гледам.
Ај помини си убаво и можда ке те видиме на телевизија преку некој забеган кадар :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да не барам наназад ме мрзи првата со кој ја играме?

убаво да си поминеш диме,се надевам нема да бидеш единствен што ќе присуствува..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Да не барам наназад ме мрзи првата со кој ја играме?

убаво да си поминеш диме,се надевам нема да бидеш единствен што ќе присуствува..
Тунис мислам.
Диме убаво помини стави некоја фотка да ни пренесеш атмсфера.
Инаку вчера сањав со грција сме се паднале во група на ракомет за сп.Боље е ипак во ракомет да се паднеме него во кошаарка.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
море ја се надевам дека преку светсково ќе избориме место за наредната олимпијада у лондон :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
искрајно колку мислите дека можеме да дотуркаме најдалеку?
сите репрезентации имаат поединци што можат да решат и ние го имаме кире ама со еден фластер на него приказната е друга јас мислам дека можеме до тоа место што води на олимпијада надежна ни е генерацијава ама нема да биде како со девојкиве сепак беа на домашна сцена а машкиве знаат да заебат кога не играат во МК сепак се андевам на позитивен исход од ова светско!

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
јесссс уште малку започнува ракометна треска, едвај чекам:oeoeoe:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
искрајно колку мислите дека можеме да дотуркаме најдалеку?
сите репрезентации имаат поединци што можат да решат и ние го имаме кире ама со еден фластер на него приказната е друга јас мислам дека можеме до тоа место што води на олимпијада надежна ни е генерацијава ама нема да биде како со девојкиве сепак беа на домашна сцена а машкиве знаат да заебат кога не играат во МК сепак се андевам на позитивен исход од ова светско!
За во втор круг скоро сигурно можеме да влеземе за понатаму се зависи од играта и од она што ќе го прикажат ракометарите на теренот. Поединци имаме и ние не е само Кире, тука се и Мојсовски, Раде, Алушовски и уште некој. Од претходно набројаните сите знаат да изиграат еден на еден да шутнат и погодат кога најмногу треба. Се што најмногу ним им треба е подршка од навивачите, видов Орфеј агенција организира патување за Хрватска за пристојни пари и екстра организација како и да е го очекуваме стартот и со верба идеме на што повисоко место во светот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom