Епа тоа е бе друже, гледаш... Не сакам да бидам ЗОТЕ 2 и да навлегувам во политика, но таа навлезе во спортот.Ништо, ќе си седиме и ќе чекаме нареден пат, кога за нешто поважно ќе не заебат (а како да не не` заебале до сега)
Исто како што можело на некое од претходните првенства Балиќ да биде најдобар играч на првенството иако Хрватска била петта. Факт е дека Лазаров беше најдобар десен бек на првенството, единствена конкуренција му беше Гландорф од Германија.Сигурно дека нема да сфатиш се додека над телевизорот ти стои дрес од К.Лазаров. Треба да се биде објективен, како може некој кој е во 11та репрезентација на светот да биде во првите 7 ракометари.
Секој има свој вкус, тоа е докажано 2465 пати до сега. Ти мислиш за едно добро, јас за друго, ти мислиш едно, јас трето. Нема да делам исти став и да гушкам ниту дрес ниту коментар.Ти ме цитираш, ти ме повика. Ако имаш да кажеш нешто, повели.
Сигурно дека нема да сфатиш се додека над телевизорот ти стои дрес од К.Лазаров. Треба да се биде објективен, како може некој кој е во 11та репрезентација на светот да биде во првите 7 ракометари. Отсекогаш знаеме дека во било кој спорт, за да се издигнеш себе си на високо ниво и да добиеш признанија, треба да имаш и подршка од тимот, да направиш голем успех со истиот. Исто е и во ракометот и во фудбалот и во кошарката.
Меси и најдобар играч на светот, но Кристијано ја освои титулата во ЛШ па затоа ја доби титулата.
Коби Брајнт е најдобриот кошаркар во светот, но Пол Пирс придонесе за тимот да ја освои титулата па затоа тој беше изгласан за МВП во меѓусебната пресметка во финалето.
Лиевски успеа да освои бронзен медал, па аналогно на тоа повеќе придонесе од Кире и затоа заслужено ја доби титулата за најдобар десен бек.
И 100 гола да постигнеше а Македонија останеше на истата позиција, освен титулата за најдобар стрелец немаше да добие ништо. Се дури не го однесеш тимот во најдобрите репрезентации, во САМИОТ ВРВ не можеш да се надеваш на таква награда. Ајде сеа гушни го коментаторот наш и продолжете да ги делите истите ставови. Ионака веќе ви ги испраа мозоците во последниве неколку недели.
Го споредуваш Балич, во годината кога беше прв ракометар во светот... со Кире, кој нема некој позначаен успех во кариерата? Никој не ги оспори квалитетите на Кире, ама кога ќе почне да носи трофеи, како за репрезентација така и за клубот, тогаш ќе биде наградуван и ќе има добро реноме. Дотогаш само Македонската јавност може да го величи. Многу нормална појава.Исто како што можело на некое од претходните првенства Балиќ да биде најдобар играч на првенството иако Хрватска била петта. Факт е дека Лазаров беше најдобар десен бек на првенството, единствена конкуренција му беше Гландорф од Германија.
Ти ме цитираш, ти ме повика. Ако имаш да кажеш нешто, повели.
Сигурно дека нема да сфатиш се додека над телевизорот ти стои дрес од К.Лазаров. Треба да се биде објективен, како може некој кој е во 11та репрезентација на светот да биде во првите 7 ракометари. Отсекогаш знаеме дека во било кој спорт, за да се издигнеш себе си на високо ниво и да добиеш признанија, треба да имаш и подршка од тимот, да направиш голем успех со истиот. Исто е и во ракометот и во фудбалот и во кошарката.
Меси и најдобар играч на светот, но Кристијано ја освои титулата во ЛШ па затоа ја доби титулата.
Коби Брајнт е најдобриот кошаркар во светот, но Пол Пирс придонесе за тимот да ја освои титулата па затоа тој беше изгласан за МВП во меѓусебната пресметка во финалето.
Лиевски успеа да освои бронзен медал, па аналогно на тоа повеќе придонесе од Кире и затоа заслужено ја доби титулата за најдобар десен бек.
И 100 гола да постигнеше а Македонија останеше на истата позиција, освен титулата за најдобар стрелец немаше да добие ништо. Се дури не го однесеш тимот во најдобрите репрезентации, во САМИОТ ВРВ не можеш да се надеваш на таква награда. Ајде сеа гушни го коментаторот наш и продолжете да ги делите истите ставови. Ионака веќе ви ги испраа мозоците во последниве неколку недели.
Типична реакција на некој кој што влегува во дуел онака колку да се речи(ќе го цитирам, можеби ќе испаднам паметен), а не знае што да каже. Бар да речеше модератор сум(евентуално, не треба така да се понашам) затоа не ми враќаш, вака не е интересно.Фала експерту што ми ја објасни цела ситуација, ми ги отвори очиве...