Pelister 2008
Ветеран
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 1.046
- Поени од реакции
- 547
Да влези Пелистер и да направи солидна екипа е тогаш ќе биди многу поинтересно
Гледам многу ќеиф имаш да пецкаш и да го деградираш значењето на Пелистер за македонскиот ракомет,значење кое го почитуваат и ценат сите ракометни стручњаци во Европа,ама ти си курназ изглеа,повеќе разбираш .....(се гледа колку разбираш од ракомет)....многу ми се "интересен"за читање,само продолжи така....Normalno deka nema da vleze toa se samo pusti zelbi na bitolcani lol... 3tiot MKD tim e recisi sugurno Tineks od 2014. Ova e veke 90% dogovoreno.
Браво за постов и тоа од навивч на Вардар секоја чест ако не Пелистер, Куманово нормално, а не некоја измишљотина како Пролечеморон ејј. Па срамота е да го збориш за пелистер бе алооо. Колку и да сме ривали сепак Пелистер е име во ракометот. Ти ми збориш за Тинекс... Се повеќе и повеќе идиоти има на форумов
Доколку не биде Пелистер се надевам ќе биде Куманово,. Спортот се игра за публиката.
А не примети дека го ставаш вардар пред успехот на МАКЕДОНСКАТА ЛИГА поточно сакам да кажам убаво е што навиваш за вардар и се тоа ама изгледа дека сакаш пак да се врати оној период кога ракометната лига беше буквално мртва и единствен појак тим беше вардар кој немаше конкуренција и затоа беше слаб и во европа кога играше...затоа подразмисли малце СИЛНИ КОНКУРЕНТИ-> СИЛЕН ВАРДАР И СИТЕ ЗАЕДНО ДО СИЛНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА !Koj ke napravi tim toj ke igra. Jas si navivam za VARDAR mene mi e seedno koj ke bide od drugata strana dali tineks, kumanovo ili nekoj tret. Denes nema mesto vo SEHA ligata za eden rk (partizan) bjelovar zatoa sto sega nema kvalitet. Jebes ti jebi vetar istorija gledaj kvalitet za da ima napredok... Dosta veke so ovoj luzerski mentalitet igrame kolku da ucestvuvame, ajde malku da gledame kvalitet i osvojuvanje trofei, igranje za da se pobedi.