- Член од
- 23 март 2014
- Мислења
- 1.471
- Поени од реакции
- 1.242
Па у 99% од случаите е генетски, така да ќути среќа симетрична ми е тиквата па ја бендисувам на кецАко е генетски да, али ако е друг фактор може да помогнат препарати.
Па у 99% од случаите е генетски, така да ќути среќа симетрична ми е тиквата па ја бендисувам на кецАко е генетски да, али ако е друг фактор може да помогнат препарати.
Не сум ќелав бе.@Del Boy
Ќелав, го проба тој шампонот Пилфуд? Работи?
И дали после некое време користење се навикнува организмот и пак продолжува да си паѓа косата или па дур го користиш немаш гајле?
Гледам DUCRAY имаат и некој лосион за реактивација на растот на косата, го имаш испробано? Ги има овие во Македонија или некаде од надвор ги зема?Не сум ќелав бе.
Иначе не сум го пробал , моментално добра ми е косата опаѓањето е минимално. Користам само "DUCRAY" шампон , медицински е и кошта околу 700 денари. Пијам Биотин од 10.000 mcg , и МЕРЦ.
Има повеќе препарати да , иначе јас само шампонот го користам и мислам дека од него престана паѓањето. Плус за мрсен скалп е , и го чисти од првут. Е сега лошата работа е што ја сменија формулата на шампонот , и бојата и мирисот на течноста не е ист. Го користев цел месец и пак почна првутот да ми се појавува но за среќа најдов од старите сигурно е било некое заостанато шише. Сеа ќе ги контактирам и директно во фирмата ако може да ми набават од старите бидејки ми вршат многу добра работа. Моментално имам 2 шишиња и ќе имам за следните 2 месеци.Гледам DUCRAY имаат и некој лосион за реактивација на растот на косата, го имаш испробано? Ги има овие во Македонија или некаде од надвор ги зема?
хахаха другар за брадата лесно е дркај поише,или секс секако... повеќе ќе ти се лачи тестостеронот, повеќе ќе расте брадата тоа е цела филозофијаНего кажете како да ја згуснеме брадата