Zdravo Dejan
Eve vaka sega...
Koga otidov prviot pat na pregled,mi pravea toa demek skeneroskopski pregled,pa utvrdija deka korenot e vo red i deka ima osnov za lecenje i deka ke se izleci,ama prvo treba da se sopre procesot na opaganje,posto bese aktiven
mi dadoa 3 vrsti na samponi,eden losion,i nekoi ampuli,site tie za eden mesec,posle toa da odam pak..Seto toa zaedno so lekarsvata i pregledot me cinese 9000 denari,skapi se tie preparatite,i ne mozes da gi nabavis na niedno drugo mesto,osven kaj niv
so tie terapii terav 3 meseci,demek go lecevme procesot na opaganje,pred da pocneme so lecenje,znaci dodeka stignav do mezoterapii i do laser,potrosiv okolu 500 evra,ne racunajki gi patnite trosoci i maltretiranjeto,so ogled na toa deka sum od Ohrid
E posle 3 meseci,pocnavme so tie mezoterapii
Prvata mezoterapija cinese 130 evra,100 evra terapijata i 30 evra,toj dermarolerot sto go koristat vo mezoterapiite,i vo taa cena imas i 20-30 min pod laser...,i uspatno so toa imas i uste eden kup drugi samponi i losioni i plus tableti na prirodna baza,vitamini sto se izgor skapi..
Posle toa sekoja mezoterapija kosta po 100 evra,posto rolerot veke si go kupil so prvata
Se pravat 3 posledovatelni terapii,na eden mesec,i posle cetvrtata na 2,5-3 meseci,vkupno treba od 5-7 terapii
E tuka pukna tikvata
Otkako pomina eden mesec od tretata terapija,mene pocna pak da mi paga kosata,znaci dodeka odev od mesec na mesec se bese dobro,posle koga trebase na podolg period,povtorno istiot problem
Poentava na celiov referat mi e deka site tie tretmani se momentalno resenie,znaci dodeka se raboti,potoa pak po staro....so eden zbor kazano badijala dadeni eden kup pari
Mene do sega seto toa me cinese sigurno preku 1500-1700 evra samo tamo,plus dopolnitelnite trosoci po patista...
Od mene toa e,sega ti razmisli i odluci se
Srekno...