Кога споредуваш двајца кои што се блиску до квалитет и неможеш да одлучиш кој е подобар, што мислиш дека е пресудно? Ете ако не се титулите, што ќе биде? За тебе може клучно е да дрибла некој, за некој друг можеби е клучна јака одбрана, али за сите се КЛУЧНИ ТИТУЛИТЕ. Ете за мене се покажал како по немилосрден Роналдо во еден куп нокаут мечеви. Зошто ги споменувате головите на Меси со Бетис и слична боранија, а не споменувате дека се губел со Рома, Ливерпул и уште еден куп клучни мечеви со Барса и Аргентина?
И со она ''тап ин'' голови, дното го пробивате. Што не им донесе титула Бензема со тап ин голови сезонава? Што не даде некој од аргентинциве таков некој гол? Не можете да воочите дека Роналдо има страшен осет за гол, читање на игра, поставување итн??? Ги гледавте головиве со Атлетико годинавА? Првиот гол ако ви е тап ин отепан гол, отепајте се. Најверојатно за инает зборувате.
По твојава логика, ако не треба да ги сметаме титулите пошто така Дани Алвес ќе бил подобар од сите, тогаш да не ги сметаме и само дриблинзите, оти така Шон Рајт Филипс, Хатем Бен Арфа и слични дриблерчина што си ја пикале в газ топката ќе треба да ги нарекуваме топ 5 играчи. Хатем има невероајтен дриблинг и осет, па најверојатно не го ни знаеш. Затоа не може дриблингот да го прави ГОАТ.
Не знам зошто си терате како што ви чини. Титули не се гледале, али затоа се гледа рандом гол против Бетис и од тука ние сме заклучиле дека е генијалец. Ете и Тоти имаше таков гол пред 12-3 години против Интер.
И Џејмс во НБА ја нема елеганцијата, дриблинзите и анкл брејкер мувс како други играчи и игра на сила, па секогаш ќе го ставаат пред Кари, Харден, Ирвинг итн...
Во тенисот Федерер е убедливо најелегантен, али ако го надмине Џокович по бројот на слемови, што мислиш, кој ќе го паметат како најдобар?
Не правиме споредба од типот, Пандев има ЛШ и Сериа А , Кавани нема. Затоа Пандев>Кавани. Не. Правиме споредба на титули помеѓу два изедначени играчи. И бројот на титули е поголема бројка, па не може да биде случајност како во примеров со Пандев.
И кур ме боли за Роналдо, ни сум бил негов фан додека играл во Манчестер или Мадрид, а уште помалце па сеа кај арамииве. Лигуш, педер, плачко. Али тоа не значи дека треба да се оспоруваат неговите достигнувања.