pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Led Zeppelin после KISS?
Хард рок брат ти наштиман си?
Хард рок брат ти наштиман си?
Дефинитивно, Live Cannibalism е најдобриот настап на Cannibal Corpse од нивното оформување, па се до денес. Ех, да присуствував тогаш таму...Закон двд!!!
Мора да го гледаат сите што сакаат ваква музика. Јас веќем го пуштам по незнам кој пат
de ziti se definiraj mi go ovoa, oti new age rock? mi e stvarno edna od pocudnite definicii za rock muzika so sum cul dosega.modernive new age rock bendovi
Ama Linkin' Park ne te saka tebe.jas gi sakam linkin park
Slobodno! samo nemoj da izmisluvas statistiki, bas da vidam kolku benda ke nabrois podobri... :nenene: se somnevam deka ke nabrois poveke od 5... koj spored tebe bi bille podobri....Вака како се смеам :pos2:кога ќе се избаци некој со легендарна реченица во стилот на " Мојот омилен бенд се најдобри на свет и никој не може да ги стигне":nenene:.
Хард рок сакаш ли со статистички податоци или музички критики да ти наброрјам едно 200 бенда што во најмала рака кис не ни можат да се споредат со нив.
:wink:
И каква музика имаат? Ништо посебно, се е we're cool, we're bad boys, бла бла бла... Нема ништо уникатно, само чаламење....Koja grupa ima najveke zlatni albumi?!?!?!?!?!???
KISS - 45, a albumi se vkupno poveke od 50
a Led zeppelin kolku albuma ima?! okolu 10... niso posebno edna pesna im e dobra i tolklu... pa i ja porano mislev neso epten dobri bile led zeppelin Gnr,,, toa nema veze... prvo slusajte gi KISS pa ke vidite kakva muzika imaat! a ne na prazno da mi zborite koga ne ste slusnale ni edna pesna od niv...