Рок Фест 2008

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
3D владеат.
Добар битбокс ретко се сретнува. Чат пат во некое гето ќе начекаш по некој што знае да прави добар битбокс (пред 3Д имам слушано еден другар од Кочани само да прави добар битбокс), па уште и да се фрли на правење рок музика. Реткост и во светски рамки.
3-д беа закон. Ме изненадија тотално, само мислам дека публиката не ги прифати како што заслужуваа.
Скорч срање. Нафурани тинејџери што мислат дека вредат нешто. Ама за жал си донеле публика и тоа е тоа.

Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Не, стварно 3д заслужија многу повеќе, имаа само 30ина гласови... А бит боксот им е стварно најдобар, тие работи ни на бубањ некој не може да ги одсвири! Секоја чест...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
3Д имаа 3 гласа од мене :):):):):)

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
се запознав со битбоксот, ѕвер човек е почна битови да ми вади се здиве, будала:vozbud:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Очигледно е дека ти си или некој од бендот или некој од нивните другарчиња. Незнам кај виде дека било кој плаче зашто изгубил, сите го коментираа тоа што Next Generation си донесоа публика (читај: гласови). Да читаше убаво, ќе разбереше дека многу малку бендови се натпреваруваат, а јасно е дека тие што си носат публика најмногу сакаат да победат.
Тој состав претрпе многу измени од почетокот на групата па до сеа, сеа се во најлош состав(двајцата нови членои се надуени нафуранковци шо немаат везе од живот па камоли да свират).

Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Не се знам толку добро со луѓето па да знам дали се нафуранковци или надуени, ама знам дека Бојан е многу добар басист...

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Не се знам толку добро со луѓето па да знам дали се нафуранковци или надуени, ама знам дека Бојан е многу добар басист...
Мислиш Стеф(басистот)

Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Па нели сеа Бојан им свири? Стеф нели веќе не свири со нив? Сеа е со Ретро Кабаре и Фан Хаус така?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
се отепав обидувајќи се да им станам пријател ама цело време ова ми се појавува
The email or last name you've entered is incorrect.
Нека си намалат критериуми за пријателство на спејс, кај Тила Текила побрзо станаф пријател.

Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Не знам што е проблемот, јас без проблем сум им пријател...

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Па нели сеа Бојан им свири? Стеф нели веќе не свири со нив? Сеа е со Ретро Кабаре и Фан Хаус така?
Врска неам да ти кажам право сеа кој свири...

Стеф(бас), Алексиј(гитара), Виктор(гитара), Матеј(вокал), Стеф(тапани).. беа порано после се откажа Виктор па гитара им свири Диме го сменија и тапанарот не ми текнува како се вика(дебел еден) добар е... и сеа прв пат слушам дека и Стеф не свири со нив..

Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Стеф е бубњарот, мн добро свири, и со нив е од почеток, а место диме сеа е Симон, ритам гитара.

А шо толку не ви се свиѓаа Фонија?

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Sheenter напиша:
А шо толку не ви се свиѓаа Фонија?
вокалот добро свири ама незнае да пее, уште гласот не му е променет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop