santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.035
Ова гирово сигурно било сервирано во школки од Миконос штом е 450ден....
Ова гирово сигурно било сервирано во школки од Миконос штом е 450ден....
Ја колку знам се оди со цени x2 до x2.3 од набавни цени и трошок, нека е луксузен ресторан па нека биде и x3, овие идат x5
Да сум на нивно место со ваков кафански народ кој до маалска продавница пали кола овие цени би ги дуплирал.Ја колку знам се оди со цени x2 до x2.3 од набавни цени и трошок, нека е луксузен ресторан па нека биде и x3, овие идат x5![]()
Хахаххаха Еспресо 200 денари, вода 250 wtf.
Ах, тоа го објаснува фактот со цената на гирото да речеме, од морско прасе било.Се работи за ресторан за морска храна Mykonos карши Скопски Мерак во Дебар Маало:
![]()
Restaurant Mykonos · Живко Чинго 5, Скопје 1000
★★★★☆ · Ресторан специјализиран за морска хранаwww.google.com
Цените се вакви зашто имаш осеќај исто како на Миконос да си покрај мореХахаххаха Еспресо 200 денари, вода 250 wtf.
Да не мислат дека отвориле стриптиз бар за вакви цени?
Поевтино е гирото на Миконос него у ресторановЦените се вакви зашто имаш осеќај исто како на Миконос да си покрај море![]()
Abe drugar,Скопски Мерак , одлично место и се им е на ниво. Малце поскапо од другиве ресторани ама вреди.
Опуштена атмосфера, добро јадење ако си за мезе, скара, бургери. Често знаат да понудат и добро пиво. Едно од омилените места ми е во Ск.Дечки мене ми го имаат препорачано местото Рок кафана Рустикана се наоѓа негде кај зоолошка. Бил некој од вас? Некои искуства? Храна,атмосфера...?