Реставрација на автомобили и моторцикли, расклопување мотори и слично?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па и јас така си помислив... Цела кола направена оригинал, а тоа DVD-то некако како да стрчи, одскокнува од се. Радиото не ама дисплејот да. А за внатрешноста... Штознам треба да се покопа на интернет па да се дознае дали ги имало со бела. Во секој случај сака многу пазење оти белата се валка. Крем или црна може би била подобра (со друга боја на каросерија за црната).

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
ja ima li gledano nekoj taa snimka koga eden tip od soznam so kola bese nekoja cheska li polska li kolava bese kanta nevidena i ja sredi vo ML SLR

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
ice dmx напиша:
ja ima li gledano nekoj taa snimka koga eden tip od soznam so kola bese nekoja cheska li polska li kolava bese kanta nevidena i ja sredi vo ML SLR
Тоа се вика custom...А овде темата е друго нешто...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Џиш...овај е правен како овој во БТ...има ИСТ ваков во БТ, слични решенија!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Volkswagen напиша:
Џиш...овај е правен како овој во БТ...има ИСТ ваков во БТ, слични решенија!
Тој во Бт го има Јачмено (така го викаат) и не е правен таков е фабрички. Го знам човекот кој шо го продаде на Јачмено. 8.000 евра го даде. Ама тој е SE аристократски со 2 фара еден над еден по страна и средина е жмигавецот. А можно е да има украдено некоја идеја. Во секој случај многу добро е среден, нарочно тапацирот на кровот и вратите. Да не ти се верува дека е реставриран, а на кровот имаше и шибер.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Tој Мерцедес е многу добар. Сега еден нов средија ист модел, ама толку многу. Mercedes 280SE...пред некоја недела го извадоа, ретко во вози некни го видов. 2 години некаде го праеше полека полека кај Лазе лимарот кај француските гробишта. Бензинец...маме плака...моторот не се слуша!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Тој мотор 2.8 има 2 карбуратори 20х20. Има потрошувачка... и самиот не знае колку. Ама имаш и кеиф да го повозиш.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Освен бандашите кои не се од времето, другото е совршено.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Еве нешто други количиња што беа дојдени во БТ...

Имам уште слики...кажете ако сакате :) хехе

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Како што кажуваат секој мај ќе има вакво чудо во БТ!

T

The Blob

Гостин
Волкси,дали сети колку е широк тој белиот шевролет.не ми се верваше ко го видов.тешко на тој шо го паркира :) багажникот му беше голем ко маса за 6-мина!

и јас имам едно фичуле 750 се токмам пролетва да го потсуредам да заличи...барем на она Volkswagen шо го имаше ставено бордото (ама портокалево е и ќе го оставам такво).само ме интересира,каде се наоѓаат бандаши и гуми некои интересни (13ки ли се ,12,11?!? на фичо?)и за колку пари

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
The Blob...портокалово Фичо. Во БТ знам 2 портокалови Фича...едното знам е 666 таблички...твое да не е?:)

Иначе да...Шевролетот маме плачеше исто и ЗИС-от...БРОДОВИ!

Kajgana Shop

На врв Bottom