Please stay ми се свиѓа повеќе од сите други . Мислам дека оваа би поминала добро кај слушателите и публиката да ја пратиме на Евровизија или било кој некој фестивал надвор од Македонијава каде што има ваков тип на музика со електронски звуци .
Oд деновиве Рената е дел од Vevo платформата на јутјуб музички канали и има свој јутјуб канал www.youtube.com/RennataVEVO а со тоа нејзината музика е под заштита на трите најголеми продуцентски куќи во светот: SONY Music Entertaiment, Universal Music Group и EMI.
на 31.07.2013 ќе биде и промовиран нејзиниот спот за Please stay
Позната македонска артиска Рената Кралевска доби и свој Вево канал ... која исто така и е прва Македонка која има вево канал
Искрено конечно одлична вест посебно драго ми е што Рената како пејачка конечно си доби вево канал со тоа што стана и прва македонка која има вево канал која ќе не преставува надвор од македонија бидејќи секако и одлична пејачка е која има одлични песни. Честитки
The number of VEVO's used in this article is too damn high
Шала на страна, мило ми е што конечно можеме да влеземе на vevo.com и мило ми е што некој наш пеач го има на vevo.
Сега би сакал IWAYO односно Иван Јованов да го има на ВЕВО пошто заслужува...
Нешо се сомневам дека ќе се развие кој знае каква дискусија, ама ете да и дадеме шанса од еден ден. Ако не, ја спојувам со темата за Ренат4ето (веќепостоечката).
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.