Рената Кралевска (Rennata)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.085
Please stay ми се свиѓа повеќе од сите други . Мислам дека оваа би поминала добро кај слушателите и публиката да ја пратиме на Евровизија или било кој некој фестивал надвор од Македонијава каде што има ваков тип на музика со електронски звуци .

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.085
Oд деновиве Рената е дел од Vevo платформата на јутјуб музички канали и има свој јутјуб канал www.youtube.com/RennataVEVO а со тоа нејзината музика е под заштита на трите најголеми продуцентски куќи во светот: SONY Music Entertaiment, Universal Music Group и EMI.

на 31.07.2013 ќе биде и промовиран нејзиниот спот за Please stay

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570

Ќе има VEVO. :cuc: Значи немам зборови за девојкава и нејзиниот тим. :cuc:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Позната македонска артиска Рената Кралевска доби и свој Вево канал ... која исто така и е прва Македонка која има вево канал :)

213.png

Искрено конечно одлична вест посебно драго ми е што Рената како пејачка конечно си доби вево канал со тоа што стана и прва македонка која има вево канал која ќе не преставува надвор од македонија бидејќи секако и одлична пејачка е која има одлични песни. Честитки :)

http://www.youtube.com/user/RennataVEVO

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
The number of VEVO's used in this article is too damn high :D
Шала на страна, мило ми е што конечно можеме да влеземе на vevo.com и мило ми е што некој наш пеач го има на vevo.
Сега би сакал IWAYO односно Иван Јованов да го има на ВЕВО пошто заслужува...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Само што го прочитав насловот на темава знаев за кого се работи,заслужено со среќа нека и е на девојчето(y)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Vevo ја усра цела музичка индустрија, не знам што се возбуди до толку?

Да била промовирана на некоја друга платформа, ајде де, нека и е со среќа, ама vevo?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Нешо се сомневам дека ќе се развие кој знае каква дискусија, ама ете да и дадеме шанса од еден ден. Ако не, ја спојувам со темата за Ренат4ето (веќепостоечката).

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
"Позната македонска артиска Рената Кралевска..."
Незнам каде живеам(можит во друга димензија) али прв пат читам/слушам за особава.

Kajgana Shop

На врв Bottom