Рената Кралевска (Rennata)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
Погледни ги спотовите на Nadia Ali ќе видиш дека со ништо не се разликуваат од овој, што поедноставен тоа поубаво.Таа нека ја достигни гледаноста на Надиа ништо повеќе не и треба, мој благослов тоа.:)
Молим?
Комплексноста на сцените,позадината, различните сцени во спотовите на Надиа не можеш ни да ги спомнеш во ист контекст со овој смешка од спот на Рената...

Не е поентата секогаш да има милион луѓе, на Надиа спотовите се светлосни години напред

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Молим?
Комплексноста на сцените,позадината, различните сцени во спотовите на Надиа не можеш ни да ги спомнеш во ист контекст со овој смешка од спот на Рената...

Не е поентата секогаш да има милион луѓе, на Надиа спотовите се светлосни години напред
Дај не ме заебавај, една различност една позадина у пм.:pos:
Али твое мислење поштуем, се што е странско е подобро од нашето и тоа ти е.
И тоа овај прв ми падна во очи спотов а има барем 5,6 вакви.

Или па овој, 7*3 ламби, 10тина неонки и неколку танчерки.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
Спотот шо го даваш има минимум 5 различни сценографии позади Али и башка тоа што се познава дека е Дубаи една од нив... Немој да ме јебеш со споредбиве, аман

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Да да сигурно е во Дубаи снимано, балоните се вистински а и месечината измеѓу зградите.:tapp:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
Ако мислиш дека НЕ е снимано во Дубаи, тогаш не знам што дискутирам со тебе. CGI ефектите мора да ги има, не знам што си ја лупаш главата од ѕид....

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ајде малку да ве размрдам, сeкoja чест за девојчево, мене оваа нејзина песна ми е "заразна":)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Слушнав дека нејзините песни почнале да ги даваат и на MTV :)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Рената Кралевска за мене моментално е најдобра во Македонија бидејќи навистина има одличен глас,музика,текстови. Песната не го барајте мие фаворит од сите нејзините песни бидејќи текстот е навистина длабок испеан со емоции. Неодамна и конктирав со неа фејсбук не кознае колку онака како фан и пејачка но сепак навистина знае да се однесува како нормална девојка без разлика тоа што е позната личност тоа е нешто што најмногу ми се допадна. Се надевам девојкава ќе има уште песни па и албум. Очекувам од неа еден одличен спот со одлична емотивна песна се надевам ќе го дочекам и тоа од неа. Едноставно феноменална девојка е. :) Нешто што го имам јас забележано во Македонија личностите како неа кои имаат навистина одлични песни не можат ни некои 300,000 гледаност на јутјуб а некои други квази личности имаат и над еден милион кои песните немаат ни допирна точка со зборот квалитет. Но што е тука е. Македонија земја на чудата.

Текстот е на Рената затоа се гледа зошто е стварно одлична песнава :)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Македонката Рената Кралевска за краток период со своите хитови се стекна со голема слава и популарност. Вчера на ден 06.07.2014 објави ново музичко парче. Погледнете.[DOUBLEPOST=1404756915][/DOUBLEPOST]Две прекрасни девојки во една фотка: Рената и Симона :pipi:

10339729_713954955313522_1906834952575074580_n.jpg

Последно уредено:

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Срцка алал да и е

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507

Македонката Рената Кралевска за краток период со своите хитови се стекна со голема слава и популарност. Вчера на ден 06.07.2014 објави ново музичко парче. Погледнете.[DOUBLEPOST=1404756915][/DOUBLEPOST]Две прекрасни девојки во една фотка: Рената и Симона :pipi:

Прегледај го приврзокот 97109
Новава песна е добра, ама ако била на МАкедонски би била уште подобра:)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
21.jpg

Сексипилен спот на Рената Кралевска

Текстот на новата песна е на Рената, а композиторот и продуцент на песната е Зоран Алексиќ, додека режијата е на Илија Тодоровски. Стајлингот на спотот е дело на Даниел Николовски и на Ивана Кнез.

Видеозписот на Trust your feelings на Рената Кралевска излезе на ,,VEVO" каналот на платформата на јутјуб. Песната веќе од утре ќе биде промовирана на радиото ,,RadioExpress" во Лос Анџелес со дистрибуција на повеќе од 7,000 радија во светот. Ова е веќе петти сингл на Кралевска, која под името Rennata го освојува светскиот музички пазар.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Песната е супер, спотот е Ок, ама за некој кој е влезен под ВЕВО мислам дека може и треба да направи подобар спот од овој:)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Го уклучив телевизорот го видов Хитлер во боја и одма го исклучив...
(нешто сличнно за музикава на госпоџата)

Kajgana Shop

На врв Bottom