Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Една познаничка ми кажа дека не била задоволна од Ремедика и затоа се префрли кај овие во чаир.
Најубао да се јавиш да прашаш.Затоа што има различни ценои на тоа што го бараш.Најверојатно зависи дали си матичен или не.ЈАс на пример одам во неуромедика и сум задоволна.Една моја добра другарка е бремена и оди на пргледи во систина и задоволна е.НАјубаво ти е да се јавиш да прашаш за цените и за докторите.Затоа што од нив зависи репутацијата на клиниката.А јас сакам да прашам дали некој има информација какви се цените во Систина?
Значи колку кошта комплет гиниколошки преглед?
За да не се јавувам да прашам за се детално,дали некој може да ми ја даде оваа информација?
Најубао да се јавиш да прашаш.Затоа што има различни ценои на тоа што го бараш.Најверојатно зависи дали си матичен или не.ЈАс на пример одам во неуромедика и сум задоволна.Една моја добра другарка е бремена и оди на пргледи во систина и задоволна е.НАјубаво ти е да се јавиш да прашаш за цените и за докторите.Затоа што од нив зависи репутацијата на клиниката.
Да знаеш само колку скандали се случени зад кулисите на таа клиника. Само многу добро се грижат сето тоа да не излезе во јавност.Sistina OWNS! Nema bolji u Makedonija, dokazani milion puti!
Не сум била никогаш пациент на д-р Петановски, но многу ми го имаат фалено како екстра добар стручњак. Знам дека специјалност му се инвитро оплодувањата и истите му се многу успешни.zdravo na site,jas sum nova na forumov,site ve pozdravuvam, i koga sme veke kaj sistina i remedika dali bil nekoj kaj dr.petanovski da mi kaze dali e dobar,sakam da odam mi go falea
Не сум била никогаш пациент на д-р Петановски, но многу ми го имаат фалено како екстра добар стручњак. Знам дека специјалност му се инвитро оплодувањата и истите му се многу успешни.