Рекламите кај нас

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
ZIKS напиша:
само едно ќе речам. Ај помислете се од што живеат телевизиите, па после ќе ви стане јасно зошто пуштаат по толку многу реклами. :)
Знаеме дека живеат од тоа нормално, ама што е претерано, претерано е!

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
ме нервират но тие без реклами не может да ја држат телевизијата и зато има многу реклами.но претеруват многу кај шо е нај интересен филмот тие давет рекалим

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
a be vcera gledam CSI, i kako e mozno serija sto trae 45 minuti, da trae 70. Pa normalno so pola saat reklami, aj da ne pocnam da pcujam sramota e

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
moze reklami zasto ako ne se tie nema dobra programa.no na srede utakmica da mi pustat reklama znaci se bes oset i me nervira mnogu toa.nekogas gi pustaat tocno vo tek na najubavata akcija!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Разбирам дека од тоа заработуваат телевизиите. Ама треба да разграничат што е претерано. Пример за телевизија која избегнувам да ја гледам е А1. Мислам дека си ги има искористено сите кредити кај мене.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.248
Сите реклами нервираат освен оние од Coca Cola

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Нормално е дека треба да се пуштаат реклами.. Но ова е претерано.. За времен на филм, еден рекламен блок трае повеќе од 5 минути.. па ќе заборавиш додека траат рекламите што се случило во филмот за тоа време :)
Но најмногу мразам кога ќе пуштат реклами за време на спорт.. Се има случено за време на прекин. имаше слободен удар и дадоа реклами.. кога се вратија на тренот слободниот удар веќе беше изведен.. Ова веќе е претерано.. Но сепак.. нека има добра програма.. спорт одлични филмчиња и не се голем проблем рекламите.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Кога ќе почнат рекламите одам до чаршија да пијам едно кафе :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Најинтересна и најглупа реклама?

(se izvinuvam za fontot,ne sum doma:))

Najglupa i najdosadna mi e relkamata na "Jos"....pukam koga ke ja gledam...

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Сакамеее Рамаааа... добро е више не ја даваат, најдебилна реклама..

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Леле порано ја даваа таа за Bongo..
Bongo,Bongo,Bongo .... Bongo,Bongo,Bongo...

секогаш ко ке ја гледав се газев од смеење од шо е глупа

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
najglupa reklama mi e za fanta "Bambuca" prvata so bese so kombeto
-kade ke odite?
-Bambuca
-vleguvaj
aj objasnete mi so e toa Bambuca (gluposti)

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Сакаме Рама! Сакамеее Рамааа!

Ја мразам рекламава :evil: ......посебно кога ке влезе бабетината го гасам телевизорот......не ја поднесувам рекламава........ :x :evil:

Што мислите вие, глупа ли е рекламава?
Се согласувам со тебе во целост. Неможам да ја сварам таа старката. Ако се прави избор за најдобра реклама таа ќе биде број еден од позади.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Еј ти!? Да, да ти на каучот. Знаеш ли дека има.....уууууф ќе ме убиет таа реклама :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Еј ти!? Да, да ти на каучот. Знаеш ли дека има.....уууууф ќе ме убиет таа реклама :)
taa so ripceto? mene mi e interesna i stvarno te tera da stanes:) reklamite razlicno vlijaat na lugeto i nikogas ne moze d se zadovolat site vkusovi ni istite. Ali onaa soBambuca e stvarno katastrofa ama ja pak pijam fanta:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom