Рекламите кај нас

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Сакаме Рама! Сакамеее Рамааа!

Ја мразам рекламава :evil: ......посебно кога ке влезе бабетината го гасам телевизорот......не ја поднесувам рекламава........ :x :evil:

Што мислите вие, глупа ли е рекламава?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Имаше ваква тема, ама највероватно е избришана дека неможам да ја најдам. Како и да е ... Месаја насловот на темата го променив затоа што мислам дека е подобро вака ...
Мене ми се свиѓа таа реклама конкретно, секогаш ме смее и ја гледам цела :pos: :P

Ninja

Кајгана на око
Член од
15 мај 2005
Мислења
623
Поени од реакции
9
Re: Рекламите кај нас.

Mesaja напиша:
Ја мразам рекламава :evil: ......посебно кога ке влезе бабетината го гасам телевизорот......не ја поднесувам рекламава........ :x :evil:

Што мислите вие, глупа ли е рекламава?
Еј ама си ме насмеал :pos: :pos: :pos:

Рекламата не е логична бе - кој е толку весел сабајлечки??? :shock:
Ме иритира! :x

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855

Ninja напиша:
Абе па баш затоа е логична ... дека никој не е весел, ама ако јадеш рама маргарин ќе си ... мх, мх, мх :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :wink:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
јас лично неможам да ја поднесам та реклама.. пак татконо весел весел, пејт, значит ако вие машките јајте Рама ќе сте.. ко некое педерче со опроштење...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мене онака да ми се клапни некој од сабајле и да ми пее рама, рама ќе го згрбаам од ќотек.

Ninja

Кајгана на око
Член од
15 мај 2005
Мислења
623
Поени од реакции
9

divine напиша:
Ninja напиша:
Абе па баш затоа е логична ... дека никој не е весел, ама ако јадеш рама маргарин ќе си ... мх, мх, мх :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :wink:
Ам как не! :pos: Од сабајле може да се развеселам само ако се вратам на спиење :pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Од рекламава ме нервира тоа девојчето - „добар ден, убав ден“ бла бла :viol:
Или пак кога „ќе ѕвони бабава и татково кога ќе почне да рипа, да скока“ и во тој момент девојчево кога ќе напраи „бледо-потечена“ фаца.... и затоа кога ќе ја даваат рекламава вртам глава на друга страна...

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
Мене ми се допаѓа оваа реклама ( и ред други). Баш е некако весела, девојченцето е многу слатко. Моите деца ја сакаат .
А за станувањето изутрина.... зошто бре не сте весели??! Почнува нов ден.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
divine напиша:
Имаше ваква тема, ама највероватно е избришана дека неможам да ја најдам. Како и да е ... Месаја насловот на темата го променив затоа што мислам дека е подобро вака ...
Мене ми се свиѓа таа реклама конкретно, секогаш ме смее и ја гледам цела :pos: :P
Веројатно на оваа тема мислеше

http://forum.kajgana.com/viewtopic.php?t=688

:wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не, не Герард ... имаше една од Ејсид мислам дека беше, баш каде што кажувавме кои реклами ги сакаме кои не и зашто ... така нешто беше. Не се сеќавам на насловот, ама по цело барање не ја најдов, па највероватно е избришана :) :wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Рама, рама, јадете рама, со варено ѓеврече, рама, рама, бљак. :boks:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Garfield напиша:
Рама, рама, јадете рама, со варено ѓеврече, рама, рама, бљак. :boks:
Леле колку ќе те замарам сегааа :pos: :pos: :pos: На секои 5 минути ќе имаш нова порака "Гарфилд јади рама, рама, рама маргаринче!" :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom