Еј ама си ме насмеалMesaja напиша:Ја мразам рекламава :evil: ......посебно кога ке влезе бабетината го гасам телевизорот......не ја поднесувам рекламава........ :x :evil:
Што мислите вие, глупа ли е рекламава?
Абе па баш затоа е логична ... дека никој не е весел, ама ако јадеш рама маргарин ќе си ... мх, мх, мх :wink:Ninja напиша:Рекламата не е логична бе - кој е толку весел сабајлечки??? :shock:
Ме иритира! :x
Ам как не! Од сабајле може да се развеселам само ако се вратам на спиењеdivine напиша:Абе па баш затоа е логична ... дека никој не е весел, ама ако јадеш рама маргарин ќе си ... мх, мх, мх :wink:Ninja напиша:Рекламата не е логична бе - кој е толку весел сабајлечки??? :shock:
Ме иритира! :x
Веројатно на оваа тема мислешеdivine напиша:Имаше ваква тема, ама највероватно е избришана дека неможам да ја најдам. Како и да е ... Месаја насловот на темата го променив затоа што мислам дека е подобро вака ...
Мене ми се свиѓа таа реклама конкретно, секогаш ме смее и ја гледам цела
Леле колку ќе те замарам сегааа На секои 5 минути ќе имаш нова порака "Гарфилд јади рама, рама, рама маргаринче!"Garfield напиша:Рама, рама, јадете рама, со варено ѓеврече, рама, рама, бљак. :boks: