Рекламите кај нас

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aма како што ме нервираше онаа рекламана за Инаква со тие двајцата што изиграваа петли никоја друга.Ја даваа кога се емитуваше "Kој сака да биде милионер" и секогаш кога ќе видев дека ја даваат стискав Mute на далинското.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
taa so ripceto? mene mi e interesna i stvarno te tera da stanes:) reklamite razlicno vlijaat na lugeto i nikogas ne moze d se zadovolat site vkusovi ni istite. Ali onaa soBambuca e stvarno katastrofa ama ja pak pijam fanta:toe:
Абе рипче за рипче убо е, ама до толку досадно морале да го направат? :)

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Ја луѓе не глеам телевизија:helou:

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
а рекламата за Синалко колку е глупава??? онаа со Тоше Проески и "срамежливата" мома?? лелееее кога ќе ја дадат на МТВ Адриа лошо ми станува, пеза... а за Рама немам комент :tapp:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
ЈАс ретко гледам телевизија.. се случува некогаш да загледам некој филм.. или пак ако има спорт.. и ме нервираат сите реклами што ги даваат за време на филмот или натпреварот.. ме нервира кога го прекинуваат за реклами..

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
а рекламата за Синалко колку е глупава??? онаа со Тоше Проески и "срамежливата" мома?? лелееее кога ќе ја дадат на МТВ Адриа лошо ми станува, пеза... а за Рама немам комент :tapp:
Леле кога ја видов темава за одма за ова сакав да пишам. Многу ми е глупа рекламава. Можеле нешто поинтересно да смислат.
Ама затоа оскарот за најдебилна рекла дефинитиво иде за лаптен. Уф колку ги мрзев рекламите:zid: одма мењав канал.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Reklamite kaj nas se vo ista situacija kako reklamite nasekade niz svetot. Ako firmata e bogata, ima dobra (odlicna) reklama. (odlicna vo zavisnost od zalaganjeto). Ako e prosecna firma - prosecna reklama. ;)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Јухуу, имам нови фаворити за најдебилни реклами. Слабо гледам телевизија, ама вчера сум се изнасмеал.

Реклама бр. 1: Почнува рекламата со кадри од Грција, гласот во рекламата филозофира нешто за маслинки, за Грците и нивната историја, па кадар од грчка салата, и на крај - рекламата испаѓа дека е за сомборска фета Грекос. Кој курац има врска Грција и Грекос со српска фета?

Реклама број 2: За минералната вода Минаква. Демек, дневно треба да изедете толку од тоа и тоа, за да примите тоа и тоа, набројува дегенот и на крај - или наместо сето тоа, да испиете една чаша Минаква. Значи, ако сме жедни и испиеме две чаши или недај боже едно шише Минаква, ќе не носат на детоксикација.

А најнервирачка ми е онаа Још, још...још, још, још...

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Она ретардо изложбата со мајонезот и детиштето шо мкне тегли и сурат-касиерката.
И се шо вклучува "дамки од маснотии, кафе, кечап" и штедење кеш. е одвратно.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Најдебилни реклами за мене се они од Топ Шоп рекламираат некои справи за слабеење а даваат на нив да вежбаат некој набилдани момци или некои девојки што немаат ни грам целулит е неееееее!

Нека стават некој ко бабами или дедоми или некој кој е тромав па да видиме дал ќе мое да вежба со справите...:tapp:

Или оние за тоалет освежувачи аман даваат веце шољи по реклами бљак!:nesvest:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Реклама бр. 1: Почнува рекламата со кадри од Грција, гласот во рекламата филозофира нешто за маслинки, за Грците и нивната историја, па кадар од грчка салата, и на крај - рекламата испаѓа дека е за сомборска фета Грекос. Кој курац има врска Грција и Грекос со српска фета?
...

MAMETO NIVNO PROVOCIRACKO :nenene:

Mi se kenja koa ja gedam reklamata!

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Добра реклама е онаа за Цитроен (мислам), кога делфини ги возат колите.
Лоша реклама: било која за прашок за перење. Немам видено ниедна добра реклама за прашок. Оној што ќе ја направи треба да добие највисоки признанија во областа на тв маркетингот.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Samo K-15 pravat najdobri reklami drugite Sucks

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
MAMETO NIVNO PROVOCIRACKO :nenene:

Mi se kenja koa ja gedam reklamata!
da be stvarno na reklamata vikat grcite jadele najzdravo vo evropa bile najvitalni ova ona,a nekade imam citano deka grcite najveke se pod stres,ne se hranat kako sto treba....stvarno iskenjana reklama
PS: ME NERVIRA KOGA DAVAT 20 REKLAMI PO RED U SRED FILM

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Супер реклами се новите на Жи-Ва...единствено ново, наше и интересно. А кога ја видов онаа новата мислам дека е на АМЦ за LCD монитори ми идеше да го акнам телевизорот. ''Еј точка....викам сервисер....Закон?''-тоа реклама е?

Kajgana Shop

На врв Bottom