StenmarC
Скијач
- Член од
- 24 март 2005
- Мислења
- 2.179
- Поени од реакции
- 50
На што дрога бил типов???FortunE напиша:Типот го сретнав пред две-три години и од тогаш го имам видено само еднаш. Кажуваше дека неговата душа била најстара, колку што бил стар мермерот. Имал завршено педагогија, но не знам во кој период од животот наеднаш му дошло да обработува мермер, а до тогаш појма немал од тоа. Колку што знам тој е скулптор тука во Македонија и тука живее. Нешто спомнуваше познати уметници и демек многу души биле во него.gerard напиша:Ни мање ни више - Филип Втори?!?!?
Ај да ме запознаеш со него
Значи Филип од Македонија после 2300 години се вратил во Јапонија?
Чудно..
Чувствувал дека припаѓа тука затоа што порано бил некој познат македонски владетел, а најубаво се чувствувал во Охрид, бидејќи во него била и душата на Самоил :shock:
Не знам како да го коментирам сево ова, јас се исплашив од него
А кога ќе видел некој човек, го гледал ангелот кој стоел на неговото рамо и кој го чувал. Така знаел што била истата личност во минатиот живот.
Ова го кажувам по сеќавање, одамна беше тоа и ми текна баш кога ја видов темава.
На крај да не ти спомна некои змаеви кои го бркале? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: