Навистина нема аир од коментирање тука со вас. Да се помисли човек три пати дали може да пише нешто што при здрави очи гледа, затоа што ќе биде демантиран од луѓе кои живеат за и од телевизиите. Јас сум слепа, а А1 и Канал 5 се нашата вистина.:nesvest:
Ај терајте си ќејф, бегам јас од тука.
п.с. Не поддржувам ниту една партија, дека сите се исто лајно. Ако човек е против ВМРО, не мора одма да му залепите на чело СДСМ.:uvo:
Во вистинкиот свет посоти 1 и 0. ако не си 1 тогаш си 0 и обратно.
Зборот средина не постои. Јас така го сваќам светот секоја друга неутралана изјава не е виситина тука начин да се скрие вистината
Неутралност не постои!!!
Ќе речеш бев на избори го поништив ливчето неутрална сум и затоа имам одоговор.
Со секое поништено ливче од Македонски гласач се намалува процентот на гласовите на Македонските партии значи правиш дупла
штета . Овој потек е за мали деца!!!
Ако одиш на избори направи го вистинскиот избор бидејки од тебе зависи.
И крајната варијанта гласав за "Светото во Боја" за лугето кој неможат да успеат во големите партии.
Одговор:
Кога бев мал шлапав во кал....
Но секогаш пра-дедо ми ми разкажуваше приказни една од нив беше
Ако си прачка , сите ќе те кршат ако си сноп од прачки никој нема да те крши .
Поради тој факт помалите партии ги сметам за анти-македонски протиц моите интереси.
Во нашиот случај видејки човекот е единствено животно кое размислува и има долготрајна меморија сме "стадо".
Се надевам дека "овчарот" ќе знае кога да не молзи , кога да не шета, кога да не рани.
Со среќа , памет, почитување на коренот, математика нека и е на новата влада.
П.С
Мака ми е што не изгуби Зоран Заев во градот Струмица некој ќе рече зошто многу направи за Струмица .
Најчесто чумолигите (курвите) се нашминкани и се прават дами , вистинската жена има едно лице и се труди да го покаже квалитетот а не атрибутите за жал Зоран Заев има повеќе лициња .
Го сметам за човек за широко подржувач на криминалот но овде не местото тоа е мое лично мислење.
Поздрав до Албанците и во Струмица има многу оружје , но се знае каде му е местото и за што се употребува следниот пат пробајте на избори со пенкало