- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 1.384
- Поени од реакции
- 1.985
И тоа ги обвинија за - ТЕРОРИЗАМ сите уапсени!Протестите се смирија, џабе толку галами,но морам да признам дека храбри беа..![]()
странски служби агитираа,сега овие ќе одговараат за дејство против татковината,не им бега доживотна робија тузла сол да вадат од рудници цел животИ тоа ги обвинија за - ТЕРОРИЗАМ сите уапсени!![]()
Ке јадевме санкции еден куп и ке ни доагаа олеснувачи да не учат на братство-единство ....Можеби ќе отидам надвор од дискусија и ќе поставам реторичко прашање. Што ако македонците се "дигнат" против рамковниот догоров ( се кладам дека за договорот сосема заборавивте), што ќе се случи ? Баш ме интересира. Како ќе реагираат "западњаци" ?
Како оние од "Разбуди се" !Ке јадевме санкции еден куп и ке ни доагаа олеснувачи да не учат на братство-единство ....
Можеби ќе отидам надвор од дискусија и ќе поставам реторичко прашање. Што ако македонците се "дигнат" против рамковниот догоров ( се кладам дека за договорот сосема заборавивте), што ќе се случи ? Баш ме интересира. Како ќе реагираат "западњаци" ?
Ама сега времињата се менуваат.Ке јадевме санкции еден куп и ке ни доагаа олеснувачи да не учат на братство-единство ....
Лицемерно ќе реагираат како. Нешто што највише мразам кај луѓето е лицемерието. Целиот запад е со лицемерна политика. За западот Осама бин Ладен терорист а Али Ахмети борец за човекови права.Можеби ќе отидам надвор од дискусија и ќе поставам реторичко прашање. Што ако македонците се "дигнат" против рамковниот догоров ( се кладам дека за договорот сосема заборавивте), што ќе се случи ? Баш ме интересира. Како ќе реагираат "западњаци" ?
Тоа засега нема да се случи, а ако се случи, нема да биде случајно и ќе биде со "амин" од западњаците.Можеби ќе отидам надвор од дискусија и ќе поставам реторичко прашање. Што ако македонците се "дигнат" против рамковниот догоров ( се кладам дека за договорот сосема заборавивте), што ќе се случи ? Баш ме интересира. Како ќе реагираат "западњаци" ?
Моментот за дигање беше 2001 кога се потпишуваше рамковниот,сега е веќе доцна.Можеби ќе отидам надвор од дискусија и ќе поставам реторичко прашање. Што ако македонците се "дигнат" против рамковниот догоров ( се кладам дека за договорот сосема заборавивте), што ќе се случи ? Баш ме интересира. Како ќе реагираат "западњаци" ?
Па, мислам дека русите не одбрааМногу тешко прашање, зошто светот ПОВЕЌЕ не е униполарен како во 2001 г.
Сега РУСИЈА е многу силна, па зависи кого ќе одредиме за наш стратешки партнер.
Западњаците се спремија да ја нападнат Сирија, ама Русија се вмеша и западот потклекна, се повлече пред Русија, што во дипломатијата се толкува како надмоќ на Русија.
--- надополнето: 14 февруари 2014 во 23:07 ---
Ама сега времињата се менуваат.
странските служби ?? нели имаше сценарио за дестабилизација и нова војна,зошто не се случи ??Храбри беа...